kemalasan melanda

Sejak balik ni panyakit malas mengadap komputer menjadi2. Nak upload gambar pun malas gak. Tambah2 lak gambar banyak kat kamera Mirko. Skang ni dia tgh sibuk wat editing sume gambar2 untuk projek dia. So terpaksa la tunggu....

Kepada sume kengkawan yang aku tak sempat nak jumpa masa aku balik aritu mintak maaf la bebanyak. Lgpun kitorang agak sibuk ke sana sini. Macam2 hal yang nak diuruskan.

p/s: gambar di atas di ambil masa kat hotel di hongkong

posted under , |

10 critics say:

Mrs.Sheikh said...

takpe la izan..atleast awak update gak kan..
jgn lupe makan ubat.. :D

RiEz said...

huhuhuh baiklah!!...

rasp said...

slow and steady lah sis update tu...have a gud rest and jaga diri u k..
next time, ada 'jodoh' kita ketemu jugak, insyaAllah :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

xpe2..kami sabar menanti..xmo mls2 sis...

♥ Ambia Aziz-Suhaimi ♥ said...

hihi...still have a lotsa time nk pulang ke msia kan kan kan..dont be sad hunny!!:D

lily lotus said...

so both of u dah fully recovered ke...take care!

atty's said...

ok izan ade masa update yew..

@xiM said...

take care okeh!!

lum update lagi masa kita berjumpaan arituh
da update i let u know k
:)
kem salam mirko

Crafty said...

izan :)

how r u babey? ;)
kak scha pon da lama tak visit blog izan. kak scha ingat izan masih ada kat msia lagi tau. travelling memang memenatkan hehehe. tambah lagi bertukar angin kan ;)

alhamdulilah kak scha & baby sihat.
kak scha da bace and tengok ur older post. seronoknyeeee, nanti izan upload ye gambarnye bile mood malas dah takde hehehehe. take care girl ♥ u ;)

suhaila-ab said...

aku ucapkan semoga cepat sembuh..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month