my wedding in malaysia

Ramai yang tertunggu2 gambar masa majlis kenduri aku 6 June aritu kan? Masalahnya gambar banyak kat kamera Mirko. Dia lak skang ni tgh sibuk so susah la nak kacau dia kan. Jom tgk beberapa kerat gambar yang ada dalam kamera aku. Layan... =)

Sebelum ni aku da bgtau yang majlis aku ni dibuat secara kecil2an jer. Maklumla kitorang kan da kawen setahun yang lalu. So tak de la majlis2 sanding ni.

Tarikh : 5 June 2009 (Malam)
Upacara : Majlis Doa Selamat
Tempat : Sitiawan, Perak


From left: Maktam (makcik aku), Aku, Syafinaz (sepupu aku), Nisha (sepupu aku)

Tarikh : 6 June 2009
Upacara : Majlis Perkahwinan

Tempat : Sitiawan, Perak


Last minit preparation. Tgk la budak paling rajin.... Nisha... Tp hari tu dia merajuk ngan aku. Tak mau cakap langsung ngan aku. Dia merajuk ngan aku bab dia kata make up aku lagi cantik dr dia. Dia kata dia la yang kene paling cantik on that day. Hahahahaah....


Disebalik tabir. Mirko pakai baju last minit bab dia kata kang pakai awal2 tak tahan panas...


Amek ko... Panas giller. Jenuh la aku nak ngipas.. =)

Oh... I've told you. That Nisha... Hahahahaha... Masa ni baru dia nak bercakap ngan aku. Kalau tak dia takmau ckp ngan aku. Merajuk. Harusla baik time ni kan. Nak makan ngan aku kat meja pengantin. Tp kesian Mirko lauk sume pedas2 belaka.

Antara sepupu2 lain yang menjayakan majlis ni. Mereka la org kuat yang tolong hidang lauk pauk.


Abis... Bila aku da dpt gambar2 lain dr Mirko aku upload ok. Tunggu....

posted under , |

19 critics say:

RiEz said...

aku nak komen gak baju korang sweet giler...nampak suci... =) hahah weh aku lak nih yang taklarat nih aishhhh...bkn lama beno...isk isk

Crafty said...

sungguh menawan sekali izan & hubby dengan baju pengantinnye, sweet lah, izan nampak berseri :) my cousin cakap u look like anggun the singer, upload more pics ya, cant hardly wait :) take care dear xxx ^____^

atty's said...

izan & hubby sungguh cantek sekali
nak tgk picture lagik.

~~ciklinn~~ said...

alahai sweetnyer pengantin lama.. heheeh gurau jerk....

akak nak ucapkan selamat berbahgia hingga ke hujung nyawa yer... aminn..

eh tak boleh ka kawin org asing? abiss kalu dah jodoh dorang camno? mcm2 lah kadang kan.....

Rinna said...

Wahh..cantik laa..ada lagik seri jadi pengantin walaupun..dah setahun akad nikahnya kan.. Anyway dah selamat semuanya kan.. :)

Gieyana said...

Salam Izan...your hubby still pegang baby dier walaupon on the big days..mesti picca nnt cantik2..x sabar nk tunggu ko upload picture niehhh...:D

Signorina Syima said...

tak de pelamin??

aku rasa ko jelita dlm pakaian pengantin warna putih.. kalau pakaian tido warna putih boleh stim ker??


p/s: aku rindu rumah di tmn desa bintang...luassssss sgt!

sukahati said...

ko jd pengapit kpd laki ko ek...bawak kipas sana sini...hehe...seb baik tak bawak kipas letrik :p

rasp said...

bagai pinang dibelah dua..ceh! old skool aje bunyi nye...but u guys do look sweet together...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuuu..pgntin sndri bawak camra ok...baguss btl...alolo..nisha xmo majuk2...

@xiM said...

wahhh tu lah mak tam yek..aritu duk sembang tak taw nama..hehe

*lauk daging rendang tuh mantap sangat!!!!

cinderellatulin said...

aii sis...walaupun sis x kenal ngan saya..tp saya tetap gak nk puji sis cantik berbaju pengantin n ucapan tahniah buat sis ekk sekali lg..saya nantikan pic2 sanding sis disini with camera hubby cin Mikro...saya suka terjah blog sis nie..pagi petang harusla direfresh2kan kot2 ada entri barukan...huahuahuahuahua...

Dee said...

nmpk sweet je..baju putih..

neezareef said...

suke bj puteh tu mmg lawo..

pstt..nk tumpang iklan
vote for afiq kay!

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
A0018

TQ

Mrs.Sheikh said...

maktam ko lawa la..cam indian2 sikit kann :P

patutlah ko lawa..muka cam eksotik sikit....

Mrs Taj said...

me rasa ini kali pertama dan terakhir mirko pakai baju melayu, samping, dan apa ek yg atas kepala tu? aduhai..macm mn me blh lupe..hehehe

lily lotus said...

sama cantik! hehe...well, happy for u!

Lily.Lulu said...

sempat lagi mirko tu
pengantin busy nak amik gambar
hehehe ..
sabau jek la mirko oiii
:P

congrats again to both of u
sama cantik sama handsome
:D

she said...

suke suke suke!!!!semoga bahagia.nak korek cerita sikit.mane kenal hubby?sgt meletops ok....

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month