my wedding invitation


Dengan ini aku nak menjemput sume kawan2 dan juga bloggers2 yang sudi datang ke majlis perkahwinan kitorang di Sitiawan Perak. Jangan malu2 atau segan silu. Kitorang wat simple2 jer. =) Tp tu la ramai kawan2 aku kata minggu tu banyak sgt kenduri kawen. Sapa yang boleh hadirkan diri dtg la yek. Kalau ada apa2 kesulitan atau pertanyaan sila msg aku kat no ni 0193416773.

posted under , |

20 critics say:

aRa said...

I'm coming...sila maklum...Agagagaga...Rumah hang my mum and dad msh ingat lagi...walaupun dah 16thn yg lalu...hiks...tak sabar jumpa hang hujung minggu ni... :)

RiEz said...

aku suka biru nih cantiksss woooo =)

eya said...

ms kenduri izan tu,kite br lek kepenatan dr lgkawi..ape2 pon,slmat pengantin lame..hehe..

aslina said...

ha`ah laa...
ramai btol wedding 6 jun 09...

ex-skuad saye dulu pun 2 couple wat wedding hari tu jugak...

=)

Gieyana said...

Izan..cantik kad kawen...congratulation yer!

♥**TeE**♥ said...

Congrate again Izan...^_^

RiEz said...

aku tak leh pi kursus sudah tukar tarikh...aiyok ini sangat pening pale...

Nana.... said...

selamat pengantin baru.. igt nak dtg tapi tak dpt la sbb my parents semua still kt kl lg.. papepun selamat pengantin baru n moga dpt ramai baby..hehehe

Erin Rashid said...

i wish i could come...
tapi ada 2 kenduri kawen kt sini kene attend
rasanye akan jumpa izan once u all dh blk kl
minggu lepas tak dpt jumpa izan
sbb kami bercuti ke terengganu plak
lalalalla....

Lily.Lulu said...

yang ..
memang minggu tu banyak sangat org kahwin

anyway, congrats again on ur wedding !!!

kali ni buat kat malaysia pulak ye
:D

~ujicham~ said...

tahniah izan..... wah, naik pelamin lagi.

Dee said...

cantik kad kawin..tp byk nau jemputan..xleh nk gi..happy wedding ye..

Missing Cat said...

sori babe, aku tak dpt attend sbb clash dgn wedding sepupu aku, 2 org kawin hari yg sama k. anyway, aku harap segalanyer berjln lancar. this month aku byk outstation mmg takde kat area kl. hopefully dpt jmpa ko end of the month before ko balik rome k...take care.

puteri said...

puteri nak g..tp xfamiliar jalan...
nanti puteri call yea...
insyallah sampai sana dengan selamat

atty's said...

alor izan..kalo dkt dah mai..kalo area kl.huhuuh..

@xiM said...

INSYA aLLAH SAYA DATANG KAK..

TUNGGUUUU...

:)

lily lotus said...

aiseh...same goes to me lah...ada kenduri kat belah mertua...tp nnti aku ajak gath kat kedai nani ekk...kat KL ko tak wat ke

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr klo N dpt hadirr....

sWeEtdARLinG said...

aiseh, time aku baca ni dah terlepas date nya.. sori beb, aku bz sgt2 skang ni, takdan nk jenguk blog kengkawan...

anyway, kalo aku sempat baca pun, aku takleh nak pegi gak.. jauh tu beb!

Ismail N said...

Salam,
First time saya jumpa wedding invitation melalui blog/internet. Wow! Saya ada guna e-mail utk invitation tp melalui blog? Mcm ivite the whole world tu! Anyway congratulation. Moga kekal ke anak cucu.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month