no blog update

Hai semua....
Banyak citer dua tiga arini yang aku tak sempat nak update. Sibuk skit arrr... Sebenarnya semalam 3 June birthday Mirko. So sehari sebelum tu jenuh la jugak pusing2 Times Square pi cari adiah kat dia. Hadiah apa nnt la aku citer yek.


Pepagi semalam plak aku pi Pejabat Pos. Sepanjang dok kat sini ada la skit kitorang membeli itu ini. So barang2 ni kitorang pos terus ke Italy. Kalau nak kumpul barang ni ada gak tak muat beg bila balik nnt. Kalau berat beg bagasi lebih dr 20 kilo kene bayar lebih kurang RM150 setiap kilo. Tak ke parah tu. Pakai pos malaysia 10 kilo kitorang bayar RM 325 jer. Jimat la jugak kan.

Pas balik dr Pejabat Pos terus kitorang
ke Genting. Apa motif ke Genting. Saja nak ambil udara segar. Actually Mirko la nak sangat ke Genting sempena besday dia. Kitorang balik ari jer. Selain dr menghirup udara kat Genting, Mirko nak sangat tangkap gambar pemandangan dr Skyways tu dengan keadaan sekelilingnya yang penuh kabus. Begitu misteri katanya. Misteri??? Hanya photografer je yang paham kot. =)

Untuk pengetahuan semua blog aku ni akan senyap buat sementara waktu. Petang ni aku akan balik ke Sitiawan. Kat Sitiawan lak tak de Internet. Tp takkan la org sibuk2 nak kenduri aku lak sibuk nak update blog. Bila aku balik dr Sitiawan nnt baru la aku update sume gambo2 pada majlis aku tu. Insyaallah... =)

p/s: kepada sesiapa yang nak dtg kenduri aku tu hati2 ketika memandu. Kalau tak dpt cari rumah tepon la yek.

p/s: tanti auguri e buon compleanno amore... =)

posted under , , |

17 critics say:

RiEz said...

haha sempat jugak tuh...huh laki ko memang sangat misteri ok...hikhikhik selamat pengantin baru wahai kawan ku yang jelita =)

Missing Cat said...

Mesti lama ko kat sitiawan kan...Aku pun takde kat kl dlm 2 minggu ni...Anyway, selamat la majlis ko nnt k...Hehehe...

Ms AiReEn MoHd said...

hi babe...sakit perut sian ko...jaga sikit kesihatan sabtu nak kawin da tu, babe SELAMAT PENGANTIN BARU to u and mirko and happy belated birthday to MIRKO(adam)...sorry korang hakue tak dapat pg wedding ko zan...aku bajet boy nak balik penang tapi mcm tak jadik jer...huhuhu sian hakue tak berkesempatan jumpa korang kat mesia neh...

annti ko lekas lekas update okies..wah terpanjang lak ucapan hakue neh....ampun ehh...sebab pepagi bute neh idea aku nak type mmg semangat jer...ok daaaaaaaa take care both of u...

Lily.Lulu said...

happy birthday mirko !!
:)

neezareef said...

wah mikro dah jatuh chinta sama suasana genting kot...

e_ja said...

akak jua dah lama x jln2 kat blog ni..dah berada di msia yer..sure hepi berjln2 ni..;)

Dee said...

izan..mirko suka genting sbb sejuklah tu..hehehe..

Maswani said...

hi.. sori lama x komen.. bestnya awk jenjalan. smoga semua perancangan slmt k..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N doakn majlis sis bjln lancar ok...

atty's said...

ok izan..kty doakan semoga majlis berjalan lancar amin..

happy besday to Mirko..

lily lotus said...

nnti cpt2 update kay...semoga semua berjalan lancar

♥**TeE**♥ said...

Klu dpt pergi memang Tee pergi juga.. dah jauh nieh..cume kirim thot jer la..anyway semoga semuanyea berjln lancar yea laling and to Mirko happy belated birthday..you too nie mesti cute atas pelamin..tak sabar nak tgk Mirko pakai tanjak..ada gaya pahlawan melayu tak..?

nurhareza said...

hye.. kenkawan.. pls tukar add blog kite guna this add :
http://rezadoubtfire.blogspot.com/

@xiM said...

happy birthday Mirko!!

*sedap giler daging goreng rendang masa kenduri tuh!!!nak lagi!!

anyway,nice to meet you and ur husband!

:)

kusuma said...

izan...

izan dh tgk lum gmbo2 kwn kt blog sum?

tahniah gak kt izan, dh slmt mjls kt perak kan...

sum nak tgk gmbonyer?

hehehehe....

rasp said...

lama tak jengah sini...
oooo still kat sitiawan ek...

Anonymous said...

well.. it's like I thought!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month