lama menyepi


Lama sungguh aku menyepi. Aku tak pi mana2 pun cuma internet kat rumah rosak arr.. Segalanya berpunca dr ujan lebat kilat sabung menyabung kira2 2minggu lepas. Kawasan kitorang selalu camni. Kalau cuaca buruk jer mesti internet kitorang akan terputus. Terpaksa la tunggu berhari2 tunggu org telekom dtg betulkan internet. Tp yang tak bestnya kali ni kitorang punya modem pun terbakar. Terpaksa la beli modem baru. Bila da beli modem baru ada masalah plak lagi bab bila Mirko online, komputer aku tak leh online. Bila aku online plak, Mirko tak leh online.

Namun begitu start minggu ni aku agak sibuk. Sepupu Mirko nak kawen. Kat sini kalau sedara mara nak kawen, org lain pun sibuk gak. Bukan sibuk apa, sibuk pi cari baju. Lusa sepupu dia ada wat jamuan makan2. Then minggu depan kitorang outstation. Nak gi Trentino. Trentino terletak kat bahagian utara Italy berhampiran ngan Austria. Drive dr Rome agak2 7 atau 8 jam kot. Depend on traffic jammed (skang da start cuti summer) Pastu 1 Ogos kenduri kawen sepupu Mirko. Bila aku rajin dan masalah internet da settle aku mula active berblogging yea... =)

9 critics say:

RiEz said...

hoho telekom kat sana pening nih...heheheh =)

neezareef said...

welcome back izannn...

tipahvogue said...

owh, ingat dah lama tak ngedet sebab gi vacation kat memana lagik! hehehe

lily lotus said...

no wonder lama menyepi..hehe..by the way aku nak tukar link blog baru htpp://myrillys.com..klau senang update dlm link ko..muah muah

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alo sis...singgah sebentar...

atty's said...

okeh..izan..nanti free hapdeet ye..

Dee said...

padanlah lama menyepi..

Mrs Taj said...

jgn lupe update psl Trentino nnt..mesti bnyk gambo2 canteq nih!

rasp said...

oooo gitu critenya...
takpe take ur time...
enjoy ur trip ....
and take care....

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month