not in the mood

Betapa aku merindui blog aku ini. Tp skang ni aku betul2 tak de perasaan nak meng'update' blog ni. Sosial network yang lain pun lama aku tak bukak. Friendster ngan Facebook aku pun da berabuk bersawang. Minggu ni kenduri kawen sepupu Mirko. Tak de mood gak nk pergi. Aritu pergi Trentino tak tangkap gambar pun bab tak de mood nak bergambar. MOOD!!! Tolongla datang kepadaku....

p/s: kepada kengkawan sume. Sorry la kalau aku menyepi dan menyendiri skang ni. No msg, no email.
aku bukan tgh bersedih, cuma ingin mencari ketenangan. =)

posted under , |

13 critics say:

rasp said...

laaaaa 'si mood' tu kemana plaks...
gi bercuti kot...
tak pe lah sis, take a break jap...
but do take care ya!

lily lotus said...

semoga temui ketenangan ;)..aku dah tukar blog baru tau beb!

Diarihatiku1976 said...

akak pun doakan semoha izan temui ketenangan... take care...

RiEz said...

huhuh selamat menyepikan diri anda seketika... =) aku pon sama mau cari mood jugak nak menulis..

neezareef said...

any prob ke izan...

aslina said...

mood pergi bercuti. lalala~~

Dee said...

take care ye..

Ms AiReEn MoHd said...

huhuhu lame aku tunggu ko izan..dulu hehari kite bermsg kat shout mix kan..skang kosenyap jerk..kak scha da la berenti blog lak kan...huhuhu ko lak jap tengelam timbul...abis geng semua ilang..kekekeke

~ShiMa~ said...

rajin2lah update..seronok baca cerita U..

cinderellatulin said...

erm sis lama menyepi bila muncul x ada mood la plak..ermm nti majlis kawen cousin hubby sis upload la pic n story ekk :-) tk care sis

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nape x de mood sis..?? ada isi ka?? ngeh2...

sWeEtdARLinG said...

ffuuh fffuhh fuuuhhh
ffffuh mood pi laa ko kat budak ni..

aku dah jampi ko.. hehehehe

@xiM said...

MOOD ada dah yek sekarang..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month