kejar artis

Alkisahnya 2 ari lepas kitorang ke bandar Rome. On the way tu kat traffic light tetiba ada org honk dr belakang. Rupa2nya kawan Mirko. Kawan dia ni paparazzi. Dia kata dia on the way nak ke Piazza Navona bab Julia Roberts tgh wat pengambaran kat situ.

Aku pun apa lagi ajak Mirko pi sibuk gak kat Piazza Navona tu. Tp memandangkan kitorang ada hal lain nak wat pada waktu tu terpaksa la tangguh nak pi sibuk kat Piazza Navona pada waktu petangnya.


Then petang tu sekitar jam 6 petang..... Nak cari parking punya la payah. Penuh ngan van2 artis dan juga van set pengambaran. Setibanya di Piazza Navona....









Pusing punya pusing, tak nampak Julia Roberts pun. Kat mana derang shooting ni. Ke da abis shooting. Yang ramai cuma tourist je la....

p/s: Piazza Navona merupakan salah satu tempat pelancongan yang wajib datang sekiranya anda datang ke Rome.

posted under , |

8 critics say:

Missing Cat said...

ala...tak jmpa ker julia robert...??? ruginyer...weh, aku rase cam pernah tgk tmpt ni dalam satu cite korea tajuk "DAISY" la...btl tak...????

Izan said...

FARAH -
ntah la mana aku tau... aku tak tgk pun citer korea tu. =)

RiEz said...

ni tempat yg memula ko pi masa sampai italy dulu kan...zaman anak dara....

rasp said...

penat ek keje jadik paparazzi nie...

kejar mengejar satu hal..yg nak kena tunggu pun satu hal..

cantik tempat tu....

Ms AiReEn MoHd said...

sumpah cun chantek giler gambo neh weh....tiga empat kali aku roll hah ...aku sokak lawa la

Diarihatiku1976 said...

akak pun suka.. cantinya wehhh gambo ni... mimpilah nak gi sana ekk

sukahati said...

nice shot....aku pun gigih scroll ke bawah kot ader ko amek gambor julia roberts..haha

lily lotus said...

bestnya tempat ni..kalau ko jumpa julia robert mesti lagi best..and kitorg lagilah super duper best..huhu

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month