beraya sakan

Tahun ni aku beraya ala kadar jer. Hahahaha... Kuih raya tak buat langsung. Harapkan kuih raya yang mak aku pos dr Msia. Sakan tak sakan aku beraya first raya tu tiga rumah gak la aku bertandang. Gi beraya di rumah org2 embassy. Mirko baru 2 rumah dah tak larat nak makan da. Aku kata kalau beraya kat Msia, bukan setakat 3 buah rumah, silap2 30 buah rumah kene bertandang.

Layan gambar jom. Mirko tak de baju raya la. Baju raya lambat smpai. =)

Rumah pertama

- with baby syasya. sangat bijak budak kecik ni -




- syasya ni anak kepada family sebelah kanan gambar tu, bab tu dia dok tgk bapak dia. anak bapak la katakan -


Rumah kedua

- Tak banyak gambar bab sibuk makan. Haahahahahaha




Rumah Ketiga

- Da tak de gambar bab da tak larat nak amek. =)
- Sambung untuk hari raya kedua pada entry seterusnya....

posted under |

9 critics say:

RiEz said...

macam sodap jo rondang2 org embassy tuh...terliur aku...

Delimasari said...

nmpak meriah beraya di perantauan yerkkk... best tu...

||alis|| said...

salam.

izan dah ada gaya dukung baby la. *wink2..*

salam aidilfitri maaf zahir batin buat izan and mirko :)

Ms AiReEn MoHd said...

semnagat ko kan beraya..aku pun semangat menhapdet neh....mehmeh layan blog aku gak bile da free...

tipahvogue said...

selamat hari raya ye awak!!!! mohon mahap zahir jek! hehehe

Izan said...

FARIHA -
rendang kat msia lg sedap bb bahan2 sume cukup.. =)

DELIMASARI -
meriah jugak walaupun tak ramai org msia kat bumi Italy ni

ALIS -
selamat hari raya. gaya mmg da lama ada dah. hahahahah

HAKUE ERYN -
mesti la bersemangat... blog harus diupdatekan =)

TIPAHVOUGE -
selamat hari raya cik tipah...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bj PINK..sgtt tantek sis...

Erin Rashid said...

izan, cantik2 baju raya awak
slmt pos dari msia ke...?

atty's said...

canteknya baju izan..menu semua nampak sedap2..lapo jadiknya nie.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month