hari raya 2009


Selamat Hari Raya Semua!!!!!!!!!!

Meriahnya semua blog cerita pasal nak raya ni. Aku gak yang maintain bab sibuk keje. Last day keje pun kene stayback. Huh.... Sorryla thn ni tak de kad raya dan duit raya dr Italy. Tunggu raya haji la kalau tak sibuk yek.

Pada semua blogger yang bg kad raya, terima kasih banyak2. Tak sempat nak gantung la. Nak balas pun cam da lambat jer. Da nak raya da kan. Anyway, terima kasih banyak2 kepada semua.


Lagi sekali selamat hari raya saya ucapkan pada semua... Maaf zahir batin.

p/s: Kitorang raya ari ahad sama cam Msia. Da ler start puasa awal sehari dr Msia, tp raya sama hari ngan Msia ari Ahad. Beria2 aku ingatkan sini raya hari Sabtu.

Kalau rajin aku update citer pasal raya. Minggu depan da nak outstation. So mesti sunyi sepi blog aku ni nanti. =)

posted under , |

4 critics say:

RiEz said...

hoho sekapal la eh..tapi aku pon keje sebaik ajo abis cuti...tak dapek cuti tahun nih...beralah kat orang haih...

jom jalan2 pi melaka..! said...

SELAMAT HARI RAYA IZAN DAN SUAMI SERTA KELUARGA DI ITALY....MAAF ZAHIR DAN BATIN.....

Signorina Syima said...

masak rendang tak??

rasp said...

cepatnya u nak raya hehehehehe...
Selamat hari raya aidilfitri and slamat bekerja :)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month