tak raya la aku

Sume blog da tempek ekad raya. Ada pula yang dpt kad raya secara pos. Kuih raya berbalang2. Mana yang buat sendiri mana yang beli jer. Aku lak????

Aku rasa tahun ni aku tak raya la weh.... Mana taknya.. First time beraya jauh dr keluarga. Dapat keje lak time bulan puasa. Kuih raya ntah bila nak buat. Nak beli tang mana ada jual kuih raya wei... Da tu pulak hari raya aku kene outstation!!!! Hampir seminggu lak tu. Tinggalkan Mirko seorang diri. Dulu aku tak keje, dia outstation aku ikut, skang ni aku keje takkan dia nak ikut aku outstation kot kan? Dia pun ada keje dia jugak.


Org kat Msia skang ni sibuk pikir cuti, kitorang kat sini sibuk giller. Cuti kemana, raya kemana.... pasal apa aku kene outstation tu nanti2 la aku update. Mood nak beraya tetiba terbabas. Nak wat kuih raya pun tak de mood. Huhuuhuhuhuhuh....


....Selamat Hari Raya....
....Maaf Zahir & Batin....

posted under , |

19 critics say:

Gieyana said...

Kesian kt ko yer Izan...x per..walaupun jauh aslkan ko still igtkan family & raya..

Selamat Hari Raya yer..:)

Ms AiReEn MoHd said...

alaahi tak la babe...keje la ngko ngan mood raya babe....suh mama kopos kan kueh sebungkus dua tuk ko tapaw mase kat outstation nanti ...selamat hari raya...tuk ko ngan mirko..dr eryn ngan boy

cinderellatulin said...

sedesnya sis x dpt menyambut hr raya...yerla duk kt perantauan..so x la semeriah sambutan kt sini kan..nk ucapkan selamat hr lebaran buat sis n hubby k..

kusuma said...

selamat hari raya..
maaf zahir dan batin...
jgnlah sedih2 tau, beraya di perantauan...
apapun kita masih berkesempatan merasai hari raya pd tahun nie..

sWeEtdARLinG said...

wahh gitu, nak raya punya pasal, tempek gambar bertudung.. kekekeke

anyway, ko raya ke tak raya ke, aku ucapkan jugak selamat hari raya... maaf laa selama ni aku terkasar bahasa ke apa ke, takde niat pun sebab memang gini cara aku...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

WUAA..CIAN SIS..DENDANG PERANTAU LAA NI...

rasp said...

alahai sis, cian kat u ....
nie lah nasib keje di perantauan kan sis...
take care ya :)

atty's said...

selamat hari raya& maaf zahir & batin.

Dee said...

comelnya ko pakai tudung izan..sabar jelah dh dok jauh merantau kan..nk buat camana..

eya said...

alolo..siannye izan..

suhaila-ab said...

tak per...ko byk2 sabo....kat umh aku ada kad raya...walaupun ko raya nak terbabas...ambik feel sikit...

nurhareza said...

sian nyer dgr cite ko.. sbr ek.. dengar la lagu raya.. kot2 naik balik mood raya tuh..

selamat hari raya..

Erin Rashid said...

yeker...?
cian izan..
jgn sedih2 ok..
erin ingt izan blk kejap ke italy,
then raya blk msia kejap
rupenye dh sibuk keje ekk..?

RiEz said...

solamat ari rayo..maaf zahir batin...sian kawan aku kene kojo...

Mrs Taj said...

napo gambo gelap tu? iskk tak nmpk kejelitaan akak pulak..

anyway, selamat hari raya untuk akak jugak..

lily lotus said...

alaa takmolah sedih2..kuatkan semangat tabahkan hati yer..ko kan strong..take care!

Signorina Syima said...

ini izan lama ke izan yg baru ni...

sabar la babe.. ini lah namanya keje luar negara...rezeki ko kat sana kan...

selamat hari raya.. dan selamat bekerja...

eedany said...

Salam Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)

♥TeE♥ said...

SElamat hari raya Izan and hubs...=)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month