apa halnya ni

Lama aku tak cek nuffnang aku. Maklumla aku ni tak famous sgt so nuffnang bayar gaji kat aku ciput jer. Semalam masa aku chek akaun nuffnang aku, aku terjumpa sesuatu yang amatla mengejutkan. Lawak pun ada. Konpius pun ada. Ada ke entry aku yang lucah cenggini???

Kalau korang klik kat bawah ni, keyword yang bawa masuk ke blog aku bertulis begini 'mak mah mengangkang'. Hahahahahah. Seingat aku tak pernah lak aku cerita lucah cenggini kat blog aku yang suci ni. Hahahaahahaa....

Dengan penuh tanda tanya dan perasaan yang sungguh ingin tahu, aku pun google la perkataan 'mak mah mengangkang' ni. Cari punya cari last2 mmg ada keluar pun nama blog aku. Hahahahahah. Tp entry aku tu tak de kene mengena pun pasal sesapa yang bernama mak mah yang sedang mengangkang. Rupa2nya entry pasal pokok cabai aku da....


p/s: bulan2 puasa ni pun ada gak yang yang berpikiran lucah yek. =)

posted under , |

10 critics say:

lily lotus said...

kahkahkah..tersalah faham sudah! sian blog ko yg suci murni..ishk2

RiEz said...

muahahahha weh aku takle nak stop gelak ni..adoi2...hahahhaha

aslina said...

google memang takleh pakai kadang2...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohoho..N pon pnh ade lucah2 gtu..tah sape r gatal google kn..

Ms AiReEn MoHd said...

wakakakizin kan aku gelak sambil menggangkang jap...kekekekeke ape ke halnyer sampai mak mah menggangkang ade disitu...adeh la manusia neh...memacam jari nak naip kan...

~ujicham~ said...

hehe.. mmg lawak..

bspotgurl said...

muahahhaha, klako!

cinderellatulin said...

ermm lawak lr sis sampai gitu sekali title entri akak..ermm bnyak ker akaun kt nuffnang sis??

rasp said...

kihkihkih sungguh 18sx gitu hahahahaha

Erin Rashid said...

seb baik,
mana la tau kot citer si kucing ur MIL punya tidor mengangkang
heheh

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month