cuti raya


Aku nak tanya satu soklan ni. Msia skang ni tgh cuti raya lagi ker? Ramai jer blogger yang senyap sunyi. Ni mesti raya sakan ni. Aku raya kat perantauan ni biasa la, meriah minggu pertama jer. Atau lebih tepat lagi meriah sampai hari kedua jer. Pastu semuanya kembali normal. Bukan cam kat Msia raya sebulan.

p/s: aku dalam proses menambahkan berat badan. Ramai da yang tegur aku kurus selepas sebulan berpuasa. Tp yang peliknya lemak2 yang berkumpul tang perut tu awat tak mau ilang yek. Tensen... tensen....

posted under |

9 critics say:

Hana Kamaruddin said...

ni latest pict ek? mmg nmpk kurus pn izan...jelesnyeeee......

kat sini harus la beraye sakan.hehe...mostly sume org amik cuti seminggu.actually amik cuti 3 ari je.rabu, khamis, jumaat.isnin ngn slase mmg cuti raye pn..

sbb tu byk blog yg sunyi sepi...termasuk la blog hana.huhu...so izan tunggu next week je la. ramai yg dh start keje then brlumba2 nk update cter raye...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

arini last cuti sis...sok keje....

||alis|| said...

yup, mesia masih dlm mood cuti, mood open house dan mood raya. kira harinih last day laa nak pulun beraya (ahad)

salam aidilfitri izan. (harap2 kali nih nyer komen 'lepas', sebab komen alis selalu jer sangkut, pelik.pelik.. hehehe...)

Ms AiReEn MoHd said...

haah aku rase deyrang tak come back lagik la...aku pg blog memasing pun tak hapdet baju raya lagik..aku rase sok deyrang hapdet kot...

ko ni aku pelik gak mane ade gemuk kat perut pun...elok jerk slim kerengpeng hah...meh amik 18 kilo lemak dagaing aku neh tempek kat mane ko suker kat badan ko tuh..hikhik

rasp said...

kat m'sia nie biasalah minggu 1st org sibuk beraya kat kampung...lepas tu minggu2 berikutnya mula dgn open house...kalo u kat m'sia senang je nak naik berat badan sis, open house sana sini *ihiks*

Tny said...

Izan!! xoxoxo

Salam Aidilfitri =)
Miss u n ur story so much!!!!
Tny br dapat bercuti.. balik beraya di kpg.. tp suma org dh senyap sunyi sepi cm hari2 biasa.. tak feel raya langsung..huhu

Dee said...

arini baru meriah izan..suma org dh start keje..hehehe..

bspotgurl said...

izan cam maintain jek body nye... hihik bestlahh

@xiM said...

selamat hari raya..ehh beleted raya..hehe

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month