rajin updating my blog


Ok... aku akan rajin update blog pasni bab aku tak perlu outstation. Hahahahahah. I'm so happy. Kalau ikutkan raya ketiga aritu aku da kene outstation. But last minit changes, aku tak payah pi. Seronok bukan main. Yela nak kene outstation hampir seminggu. First time lak tu nak berjauhan dengan Mirko. Masa derang bagi tau aku yang aku tak payah pi outstation derang ingat aku sedih, but i'm not sedih. I'm Happyyyyyyy......

posted under |

3 critics say:

CikMin said...

wah bukan mian happy ko kakn babe....muke keceriaan kan..

sukahati said...

weh...rambut raya ek?? cam lain jer

Izan said...

CIKMIN -
sonok beraya la tu. kalau raya kat msia lg seronok. mesti senyum smpi ke telinga =)

SOM -
rambut tu rambut lama. cuma sehari sebelum raya pi saloon kasi cuci skit. hahahahahah

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month