bila musim berubah

Duduk kat negara 4 musim ni, setiap kali musim berubah, mood kita pun akan berubah2 jugak. Kesihatan pun kekadang tak menentu. Da beberapa hari sakit pale. Makan ubat pun tak mau ilang jugak sakit pale ni. Mood mula tunggang langgang. Sedih, gembira, marah, bosan, konfius dan mcm2 ada....

Tambah2 sejuk cenggini, rasa nak dok dalam selimut jer. Patut la haiwan2 berhibernate tiap kali musim sejuk. Apesal manusia pun tak hibernate ha? =)

posted under , |

12 critics say:

Ms AiReEn MoHd said...

TETIBE AKU KATE KO CHUMEL BLEYY...MUAKAK MARAH LAK MIRKO KANG KAN...

Dee said...

xleh eh..gi hibernate..kahkahkah..alah..biasalah tu izan..sedangkan kt sini pun cuaca berubah2..sakit kapla gak kdg2..demamlah..mcm2..kita insan yg lemah..cewah..

Encik Azizan said...

apsl ye?xtaw la..hehe..manusia bz xde masa nk berhbnasi ni...ngee

bspotgurl said...

izan, bukan setakat duduk kat tempat 4 musim, i yg duk kat msia ni pun, sakit kepala migrain...adoiiiii

Amy said...

Izan,
betul ckp u..kdg2 kan kite pon pelik ble tgk perangai kite neh hahaha..U try amik aspirin kalo sakit pale..InsyaAllah tahan sakit pale u tuh..Ermm lg 1 ubat tuh mmg power gler la thomapyrin. I kalo sakit pale mmg amik thoma la. Get well dear!

lily lotus said...

cunlah minah ni..haha..tak kira musim

Diarihatiku1976 said...

usahkan u izan.. i kat malaysia ni pun mood berubah-rubah... nak kata piyed tak gak...

sWeEtdARLinG said...

best nya sejuk2 duk bawah selimut.. best nya best nya.. kalo duk berdua bawah selimut lagi best.. hahahahaha

RiEz said...

hahaha hibernate eh hancus negara takdak pekerja...

Joyah Sempoi said...

mmgpun izan..skang ni anak2 kita dah start batuk dan selsema yg melampau..sian diorang..kita okay lagik...

sejak mula sejuk ni, habis duvet yg dah simpan aritu kena dikeluarkan...tak tahan woohhh

POSH76 said...

yang dok kat mesia ni pin ari2 hangen satu badan...bertuahnyer ko dapat duk kat sana...hehe

rasp said...

bila nak hangen je, kita salahkan cocer lak hehehehehe...
apsal i tgk u makin hari makin gorjes lak ek...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month