jom pekena cappuccino

Hari2 breakfast aku pekena cappuccino secawan. Ni caranya nak naikkan berat badan dengan cepat. Bilangan cappuccino yang aku ambil setiap hari = 3 cawan. Pagi, tengahari, petang. Wah... dasyat. Sib baik la cappuccino murah jer kat sini.

Untuk pengetahuan korang, cappuccino paling sedap adalah di bahagian center italy seperti di Rome atau Naples. Makin ke utara seperti Milan, cappuccino mereka kurang kow. Kenapa? Aku pun tak tau. Maybe org bahagian utara tak expert wat cappuccino kot. Kalau dtg ke Italy apalagi, harusla pekena cappuccino asli dari Italy =)

p/s: gambar di atas cappuccino kat McD Hongkong.

posted under |

13 critics say:

eya said...

mai secawen..

Delimasari said...

best dpt ni....

bspotgurl said...

adakah minum cuppocino ni baik tuk kesihatan wahai cik izan? hihik
ermm nampak sedapp jekk tapi tulah.. i pulak tak minum cappucino ni..sebab dia dlm kategory kopi yang I tak minum jugak

rasp said...

murah banget lah tu sampai leh layan 3x sehari...
kalo kat sini, mahal..skali skala leh le layan :)

lily lotus said...

kalaulah italy tu mcm kl-seremban..wuiii

Dee said...

i luv cappucino..kalo gi SR..itu je yg dee order..

POSH76 said...

i luv cappucino gak...nak2 yg ice blended...

tapi u selim takperla...hehe

mama_iris said...

kak izan...jelessss yg sgt2 akak nak naikkan berat badan....saya dlm usaha maw turun....huhuh

falcon said...

wah kayo2...leh la tln 3 kali sehari..

Tny said...

Halo babe.. pe khabar?
Walllaaahhhh weyh!! Sure kaw punya cappucino ktsna... sedaap je..

Leh bikin addict nih :D

Cik Pah said...

tgk gambar pun dah leleh air liur.. nak gi carik lah ptg kang..

................. said...

betul tu...aku baru je smlm tertengok kat travel& liveing nyer chanel pasl coffee are much more glemer and sodap in italy...harus gak mau dicoba...serius terliur beb tgk omputih2 tu minum kopi yg macam2 tuh..

sWeEtdARLinG said...

adakah cappucino kat sana tu, macam teh tarik kat sini..? hehehehe

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month