raya dah abis


Sapa kata raya da abis... Jemputan Open House masih lagi ada. Ujung minggu ni pada hari sabtu jemputan open house dekat embassy sempena Hari Raya dan Deepavali. Jemput2 la datang yer...

posted under |

7 critics say:

e_ja said...

selamat deeparaya izan..wpun bln syawal dh habis dah ni..huhu..

sWeEtdARLinG said...

umah aku pun nak buat gak jamuan raya tapi laki aku kata postpone bulan 11.. jemput jemput [ayat serius mcm tak tahu ko duk jauh]

oneyani said...

ala nk pg jauh cik izan oooi

bspotgurl said...

tunggu yea Izan, i dah on d way ni... flight pulak delay ahhh ;)

@xiM said...

jom jom pi open house lagik..

ap khabar akak??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

owhh..deeparaya gtu..ayan jekk sis...

RiEz said...

hikhikhik bestnyer raya2 deeparaya...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month