kami terpesona

Semalam layan youtube ngan Mirko. Dua2 terpesona ngan kanak2 cilik yang pandai giller bermain gitar ni. Siap ada gaya tersendiri. Mirko kata budak2 ni pandai main gitar kalah dia yang da bertahun2 belajar main gitar. Hahahahahah

Sila la layan video ni. Sungguh terpegun aku nengok la... Mirko pun sama. Terdiam seribu bahasa. Apa pendapat korang???







p/s: tetiba Mirko bersuara, tetiba teringin nak anak yang berbakat cenggini =)

posted under , |

14 critics say:

Diarihatiku1976 said...

hahaha... kena kejer keras ni.. tapi memang best ekk they all ni main.. mana ler dia belajar ekk.. bijak budak ni...

Diarihatiku1976 said...

otak kiri dia berfungsi dengan baik sekali...

RiEz said...

huhuhuh mirko nak anak..hikhikhik =)

Ms AiReEn MoHd said...

halamak aku tak leh bukak lak..aku tgk kat umah jer la..opis ni die tak leh buakk youtube lak...weh klik klik nokia ko same disney....laju kuar terjojol iklan ko ekkk

POSH76 said...

kecik2 dah pandai..budak la ni kalu ajar apa pun cepat jer dapat....amazing..hehe

butterflyana said...

terkagum.

suhaila-ab said...

so bila lagi nak ajar anak main gitar ni..hehe...

Dee said...

kenalah antar gi kelas awal2..

lily lotus said...

mmg sgt talented..mesia ada ke?

Delimasari said...

mmg bijak budak sekarang ni...

rasp said...

bakat semulajadi gitu kan...
all the best :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh...superb aaa men gitar dak2 ni...

e_ja said...

wahh mmg dasyat2 bdk2 ni..tp ni selain dari usaha gigih juga bakat semulajadi ni..:)

Ms AiReEn MoHd said...

kan aku kate tak leh bukak aritu..aku ngan boy malm ni gigih tgk...abis pastu satu si budak cine tu nyer video we olls tengok

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month