tak de cerita menarik

I'm not feeling very well. Ada ulser dalam mulut, sungguh besar sekali. Sungguh sakit, siap pi jumpa doktor petang semalam sebaik saja pulang dr tempat keje. Last2 doktor bagi ubat ulser untuk budak2 punya. =)

p/s: lama tak promote eva kat blog aku kan. Sejak kerja ni da jarang pi rumah my parents in law. So tak dpt la nak tangkap gambar Eva. Ni semua gambar lama. Skang ni Eva makin gemuk. Kuat makan...



posted under , |

13 critics say:

Kamsiah said...

eiii..kalau la dapat kucing tu...mau pitam dia kena peluk,penyet2....

rasp said...

ala ciannya kat u...
hope u get well soon...
and itu eva makin gorjes je i tgk!
gewam tul!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bek pnyerr eva landing...comel...sis..get well soon k...minum air byk2...

POSH76 said...

ala la tomeinyer nak kawan dgn poposh tak.....hehe

neezareef said...

get well soon..me pn rsa pedih2 dlm mulut..klu minum air panas sgt atau mkn pedas mula rasa x sedap..tp still bedal jugak..

wah eva so gemokk...

RiEz said...

hahaha eva mengada2...

butterflyana said...

comelnye kucing tuuu. kucing kategori ape tu? hehe..gerammmm.

Erin Rashid said...

eva ni suke buat post badget cute.. (mmg cute pon kn..)
dah la ekor pnjg, dok atas lantai sapu2 aje lantai tu
kalo dok kt cabinet tv tuh, dok sapu2 aje abuk
baguss..!

Cik N said...

eee...gebunye!!!
geram2 mesti best pelok ;)

lily lotus said...

geram aku tgk domok ko ni..cepat sembuh wei ;)

Dee said...

apsal aku nmpk tv beso ko dr si eva ni..hahaha..sbb dia putih gebulah..cute..

BoyLobo said...

ha si meow ni kalau buat sate sedap ni...mcm yg aku citer kat blog kak scha tu.....kucing aku yg gebus abis si vietnam tu hangkut culik wat sate....huhuh sian leo

Ms AiReEn MoHd said...

izannn aku dr tadik gune account boy lobo lak.....adoiiiii la...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month