betul tekaan korang semua


This picture : Credit to google
Gambar kat entry di bawah : Credit to diri sendiri. Bukan Mirko yer =)


Kepada sesiapa yang telah menjawab Fontana Di Trevi atau Trevi Fountain untuk entry di bawah, jawapannya tepat sekali. Kat sini mmg tak pernah lengang ngan pelancong...

posted under , |

9 critics say:

rasp said...

perggghhhh... cantik siot gambar dia :)

Dee said...

dh agak dh dorang suma tu betul..dee je x tau kt mana..kt penang dorang campak2 duit kt kuil tu taulah..kahkahkah..

POSH76 said...

tengok kat blog u ajer la...hehe

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Kak Dee, duit tu meh campak dalam poket Adar... Baru la syiokkk... Hehehe!!! ::.

Ms AiReEn MoHd said...

wakakakkaku langsung pun tak tau menatang ape name banggunan ni weh...langsung tak der senarai dlm kotak pikiran aku kan

Ms AiReEn MoHd said...

tempat ni ape yg narik selain suruh org membazir baling duit..kalau tak der duit leh kutip balik tak duit yg di buang tu??ker soklan banggang bin bahlol aku bg ni

Ms AiReEn MoHd said...

ehh tapi kan , jap aku nak tanye..kalau org selalu baling duit sini tak bahay ker...ade security ker weh jaga deduait tu, konon nak berhajat org lain lak sapu kang deduit tu...

Ms AiReEn MoHd said...

mane nyer ko tak approve pun lagik aku punyer komen

lily lotus said...

dalam mimpi aku selalu pergi..haha :P

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month