seafood dinner @ Sheraton

Dinner bersama TPM makan seafood. Maklumla nak makan daging atau ayam kat sini bukan senang nak cari hotel yang halal. Atau lebih tepat lagi mmg tak de langsung hotel yang ada makanan halal. Oleh yang demikian menu semuanya seafood.

Pembuka mulut atau bak kata orang italy 'antipasto'. Hirisan ikan salmon dengan salad udang bersama sos yang lebih kurang macam thousand island. Sedap... udang tu macam separuh mentah tp sedap weh....

Pastu kita ada pasta ngan tuna dan vongole. Vongole tu kerang orang italy. Sedap sungguh...

Ada lagi... Ikan apa ntah ni aku pun kurang pasti dengan sayur2 bakar. Time ni aku da tak larat da nak makan. Separuh je aku mampu abiskan

Pencuci mulut harus ada... Mousse coklat. Sungguh sedap. Tp agak manis.

Kesimpulannya makanan malam tu semua sedap2 belaka =)

posted under , |

18 critics say:

SharHanah said...

waaaa... dah la tengah lapauuu ni... tayang plak seafood febret i nie...hihihi, syiokkknyer 'syurga donia'

ibu ilham said...

wah...sedap2nye...
terliur nie... :)

♥chentaMAYA™ said...

waahh~
aq teliur coklat tuhh~

kak Scha said...

Cannot tahan tengok choc mousse tu. My Fav !

rasp said...

uwaaaaa nak skit itu dessert! terkecur beb!

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Uuuu... Salmon.... Sedapnyer... Last makan kat Hilton Rome... Alahaiii... Breakfast hirisan salmon... Sampai arini teringat-ingat... Hiks!!!

Izan, insya-Allah ada peluang lagi boleh jumpa Izan kat Rome... Nanti Izan bawak jalan-jalan ye... Hehehe!!! ::.

~ujicham~ said...

pergh.. izan.. ni satu penyeksaan... terseksa tekak nih. hehe.

neezareef said...

semer npk sedapp..n yg ptg halal

izzahfarhana said...

sedapnye sis.terliur izzah.hehe best lah dpt merasa duk tmpt org ni =)

~@k1 is @utuMn!~ said...

bes nyer izan..
huhuhu...
aki nk g itali!
huhuhu..
ur so lucky!

Signorina Syima said...

oi...oi... diet ko camne tu?? cam ramai gila kalori dan kolestrol..

SJB said...

Wah mesti sedap ni. Love the mousse chocolate (*_*).

Ms AiReEn MoHd said...

wakakak bersemadi la lekamk ko tu dengan aman....juga selamat bergumbira lemak ko bertemu kawan baru kan..kekeke syabas babe..kekekek aku jeles tu

POSH76 said...

wah yummy ni yg buat tingin nak gi hitea

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yummy2....nmpk pon sodapp..

Ms AiReEn MoHd said...

aku da la lapo...teteurn lak bawak mouse aku ni scroll ternampak makanan ko ni sekali lagik kan...sedap nyer....nak masak malas...layan gambo ko jer la ekkkk

lily lotus said...

wui..pencuci mulut tu

sWeEtdARLinG said...

bikin terliur sajork... gambar orang takde ker? :)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month