daun emas berguguran

Ni pokok ceri depan rumah yang daunnya semakin kuning dan banyak daun dah gugur. Tak lama lagi tinggal dahan jer la... Kalau la betul2 daun ni daun emas mmg da lama aku kaya. Hahahahaha








Photo credit to Mirko =)

10 critics say:

SJB said...

Nice color..

Ms AiReEn MoHd said...

fulamak daun ni da macam omeh 916 hah....wakakakkak pokok bersadur emas ni....milik sapakah?habib ker??kekekeke

POSH76 said...

jenuh nak sapu ni...mana buah cerinyer hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

omg.....sgttt cantekkkk.......ai like sis..5 stars to mirko..

kak Scha said...

Nice shot~ macam dedaun emas, sukeeeeee sangat tengok, happy weekend izan =) ♥

Izan said...

SJB -
thanks..

ERYN -
habib kebendenyer pulak. milik aku la.. hahahahhaha

POSH76 -
tau tak per. mmg jenuh nak sapu pun. buahnya kene tunggu thn depan bulan 5

PRINCESS N -
thanks dear...

KAK SCHA -
thanks kak scha.. same to u have a nice weekend

rasp said...

kalo betul daun tu emas, i sanggup gi sana tlg sapukan for you hehehehe

Ms AiReEn MoHd said...

huwaa kaya kaya kalau milik ko weh....pasni leh la aku mintak ko belikan aku fm SELURUH PELUSUK ROME PUNYER TEMPAT...Belikan aku ekk...mwaks syg mirko...eh silap syg izan.,,...ayat pancing tu

lily lotus said...

kalaulah daun tu betul2 emas..pheww

sWeEtdARLinG said...

kalau laa betul daun ni emas, bak mai post kat aku skeeeeeet

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month