sepetang bersama TPM

Hari Selasa aritu kami menghadiri jamuan makan malam bersama Timbalan Perdana Menteri Malaysia. Jom tgk gambar sepanjang2 majlis.

Majlis malam malam diadakan di Sheraton Hotel Roma


Dewan makan yang sungguh cantik

Lebih kurang kul 8 malam tibanya Tan Sri Muhyiddin Yassin. Kat belakang tu Duta Besar kat sini

Aku duduk meja paling depan sekali. Betul2 bertentangan ngan meja TPM. Kat belakang tempat duduk aku terletaknya kamera. Oleh yang demikian aku tgk berita TV1 semalam hanya nampak kepala aku jer. Hampeh!!!!

Sessi soal jawab antara rakyat Malaysia yang menetap kat sini dengan TPM. Ramai yang tanya kat aku napa tak tanya soalan kat TPM. Sebenarnya aku malas la nak interframe. Hahahahahah


Aku tak sempat nak bergambar ngan TPM. Ramai sgt yang nak bergambar ngan TPM. So aku posing syok sendiri je la kan. Ni antara malaysian yang stay kat Italy. Diorang sume pun kahwin ngan Italian jugak. =)

Dengan adanya jamuan dan jemputan cenggini barula aku sedar ramai rupanya Malaysian yang kawen ngan Italian. Tp sumenye perempuan Malaysia yang kawen ngan mamat italy. Setakat ni tak jumpa lagi mamat Malaysia yang kawen ngan minah Italy. Nape yek???


p/s: entry seterusnya aku akan tayangkan menu kitorang pada malam itu. =)

posted under , |

13 critics say:

iva saionji said...

ok ar tu sis...nampak gak kepala..hehehe...

nizaa said...

soalan ko lawak la...maybe lelaki italy hensem2 dan awek2 dia kurang cun..yg penting awek Malaysia cun2 tu pasal org italy suka....kan kan..

rasp said...

ramai gak le kenalan baru u ek sis...
takpelah posing syiok sendiri pun best gak :D

lily lotus said...

bertambah kenalan ko ekk...bestnya wei rasa...leh ko survive tanpa family kan...wa respect lu lah..hehe

Dee said...

bestlah..bertambah kenalan u..dok jauh2 ni kena ramah mesra kan sis..

Signorina Syima said...

bunyi cam berlagak je.. tak pe.. nanti kalau aku dh kawin.. aku suwoh laki aku kawin ngn orang itali... hahahhaa

SJB said...

Nice..

Ms AiReEn MoHd said...

wakakkaak haah syima..aku nak kawin ngan bangla gak...kawin tetipu..ekkekekek

POSH76 said...

malas nak bersoal jawab tp posing tak malas...hehe tu yg bess skali hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

minah italy x se hot & cantek wanita msia..kan2...hihhihi...

Ms AiReEn MoHd said...

weh mase yg tpm dtg tu bincang byk pasal ape....ade tak ko kirim FM kat TPM....lenkalai aku nak kirim FM kat najib tak pun si tpm ni la...aku luper name tpm dikala ni..banggang tak?

Delimasari said...

huhuuhu - wanita malaysia lg lawa kot.

sWeEtdARLinG said...

minah italy tak cun ker..? muahahahahahahaha... pompuan ni susah nak dibentuk kot, sosial terlebih.. ke cemana?

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month