dinner invitation


Semalam Selasa 17/11/2009 kami menghadiri jemputan makan malam bersama Timbalan Perdana Menteri Malaysia dan Menteri Pertanian dan Asas Tani Malaysia di Hotel Sheraton Rome.

Cerita dan gambar2 aku akan update pada entry seterusnya bab aku tengah pening ni. =) So tak leh nak merepek banyak2

posted under , |

19 critics say:

PutRi Amani said...

sejak dh berhijrah ke kmpg nie dh lama pu3 x makan2 kt hotel gituwww...

Nana.... the only me. said...

hi izan.. nak inform yg nana dah tuka url drp fergie2nana kepada sweetbabylady.blogspot.com.

So pls update ur list ya. :)

Gieyana said...

walaa..special invitation yer..mesti best nie...

rest k..

RaYzeef said...

Bonjourno..

POSH76 said...

tak sabar nak tngk gambo...sbb suker tngk gambo...hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..dinner bsama vvip sis...

kak Scha said...

Angunnyeee izan disamping hubby terchenta~ bestnye makan-makan :)

Dee said...

dinner ngan tan sri mahyuddin ye..mesti seronok..

rasp said...

semalam kat berita tv3 ada dorang interview TPM yg dok berada kat sana...
terus i tingat kat u...
tetiba tgk u nak gi dinner dgn dia..wahhhhh...cayalah!

Cik Pah said...

ehemm.. sy suker makan buffet kat hotel nih.. apatah lagi orang blanja.. lagi syiok

Diarihatiku1976 said...

wah... nak jumpa TPM mahyudin ekk.. bagus-bagus

neezareef said...

wah betuah tu mkn ngn menteri..

lily lotus said...

phewit..bestnya weiii..korang pun mcm hot couple of the year ;)

iva saionji said...

maknanya bos saya pon ade ar dalam ramai2 tuh...wakil dari FAMA...hehehe

atty's said...

dinner bersama vvip ..mesti meriah ..

kakintan said...

salam Izan..uwahhhh best nya ada invitation dari VIP Malaysia lagi...

SJB said...

Wah, bestnya.

Ms AiReEn MoHd said...

eh abg mirko..w.akakakakaka lame aku tak nampak mirko...kamu sihat kah?tetibe jerk..izan haram aku tak tanye kabo kan...

Ms AiReEn MoHd said...

wehhh silakan lekas sikit update..aku tgh trajin nak komen ko ni..aku nak naik kan sampai seratus komen aku macam aku wat kat kak min....penkomen terhebat wkakakaka

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month