hujung minggu yang memenatkan

Hujung minggu lepas merupakan hujung minggu paling penat sekali. Penat shopping. Tp bukan shopping untuk diri sendiri. Huhuhuhuhuhu. Shopping beli hadiah untuk sedara mara dan kawan2 sempena krismas ni.

Sabtu, Ahad dan Isnin. 3 hari pusing2 shopping complex cari hadiah. Bukan senang nak beli hadiah ni. Nanti kalau salah pilih tak berkenan pulak di hati. Senang sikit hati hadiah untuk parents in law sume da beli. Kalau nak beli last minit, jangan harap la. Orang mesti ramai berpusu2 shopping di saat2 akhir.



Hadiah untuk diri sendiri kene tunggu pagi krismas tu la. Ada sessi tukar2 hadiah. Tu yang best tu bila dapat hadiah selain acara makan2 sampai kenyang. =)

posted under , |

15 critics say:

Dee said...

bestnya..hadiah..eh..storylah psl presiden/prime minister italy yg kena tumbuk tu..what happened?

oneyani said...

bestnye la..asal krismas dpt gift..sukerrrr..tp kita xdpt pon..ahahaha

sWeEtDaRLinG said...

paling gumbira kalau dapat adiah tak payah beli adiah kan...? kekekeke

time bday laa apa lagi

lily lotus said...

bestnya weihh..nanti share2 lah kat sini bila ada party krismas

rasp said...

i suka christmas nie part bagi2 hadiah lah sis hehehehehe

nizaa said...

mangg aii banyak hadiah...

cendawanintim said...

wahhhhhhhh, banyak sekali soping adiah tuh...huhuhu

ezan said...

wah tang dapat hadiah yg best ni syoklah mesti izan dapat banyak hadiah kan? moga izan dapat hadiah seperti yg dihajatkan... :)

Ms AiReEn MoHd said...

adiah tuk aku da bungkus ker..kang malam christmas tu kang aku nak suh santarina amik an aku...ekkk

iva saionji said...

tingat plak time part time kat memory lane gift shop dulu..time bulan 12 adalah yg paling heaven sekali...org sesak2 nak pilih hadiah..time tu sell memang masyuk sangat2...heheheh

bspotgurl said...

Izan, I kat sini pun ada sesi xchange gift/present ni.. but we all do it earlier as my boss akan on leave starting from 23/12. So we all x-change on 22/12 jek.. hihik

missgee said...

Shopping..
Penat..
happy..
Tue yang kasi meriah.. (^.^)

P/s: Silent Reader suda muncul.. hahaha.. saya kawan cik sukahati.. Motif?? choiii. hahaha

baby said...

izan byk hadiah ekkk meh la post kn kat bie 1...xdpt mahal2 pun xpe la magnet freeze dr italy pun okey gak...

Delimasari said...

meriah nnti sambut krismas yerkkk.

Ms AiReEn MoHd said...

weh adiah bebayk ni nak bg seluruh kaum familia ker ....atau tuk ko ngan mirko jer...giler sonok ...lum besday da dpt byk adiah....

sawan naip aku da dtg abis la ko

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month