turun mendadak


Hello semua.... Tak lama lagi da nak masuk tahun baru... Apa rancangan anda semua sempena tahun baru ni???

Alkisahnya suhu kat Italy ni semakin sejuk. Minggu lepas suhu dicatat -1 degree. Tp dekat Rome salji masih belum turun. Kat bahagian utara pulak penuh ngan salji. Minggu lepas banyak flight dan keretapi dari Milan terpaksa dibatalkan akibat salji tebal.

p/s: bila aku nk pi main salji ni. huhuhuhu

posted under , |

17 critics say:

Kamsiah said...

salam..
dok tempat panas mcm mesia ni...rasa
seronok pulak bila terbayang cuaca sejuk kat sana tu..:)

bspotgurl said...

Hati-hati Izan bila main salji tu..;) Anyway, Happy new year to you

Joyah Sempoi said...

hai izan...lately cuaca mmg pelik2 sikit..

cardiff pun hari ni tetiba jer salji lebat..pastu takde dah..dah 2 minggu turun mcm segan2 sikit...sejuk gilerrrr...

seronok berbungkus bawah duvet dan minum hot coklatkan??..:)

Nizaa said...

bestnya dapat main salji..post sikit balik malaysia..haha

http://kancilbiru.blogspot.com/

Diarihatiku1976 said...

wow bestnya.. tapo izan kena jaga kesihatan ekk..

missgee said...

P/s: bila aku nak pi nengok salji nie?? hohohoho.. :p

Dee said...

x pernah tgk snow kecuali kt snowworld genting n snow kat bukit cerakah..hehehe..

Erin Rashid said...

ok, buat snow-woman muke erin okkk..
hahah

Delimasari said...

klu terlalu sejuk =
boleh tahan ke IZAN.......
sejukkkkkkkkkkkkkkk

baby said...

bestnya dpt men salji but i g cameron musim ujan pun xley nk bgerak sbb kesejukan ni kan plak nk men salji..jeles2

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh....pkai bj tebal sis..

lily lotus said...

uish..-1 tu..cepatlah gi main salji..aku nak tumpang tengok..hehe

rasp said...

brrrrrrr giler sejuk tu....

iva saionji said...

fuiyo..sejuk tuh...iva yg dok kat pejabat ni pon dah beku2..ni malaysia nie..huhuhu..agak2 ar kalau iva g sana mesti beku terus...

Ms AiReEn MoHd said...

best nyer nak main salji dlm peti ais jap arrr

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Nak ikottttt!!! Rindu Rome, rindu Florence, rindu Livorno... Of cos rindu Abetone!!! Nak men salji... Huwaaaa!!!! ::.

Ms AiReEn MoHd said...

wow ijan skang plak tunjuk skilll thn baru ek.....vah vah brava girl...hikhik...eh toi ker ayat aku tu

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month