kurang aktif

Minggu ni aku tak banyak cerita la nak update kat blog ni. Asyik sibuk pasal keje jer. Serious tak de idea nak update pasal apa buat masa ni. Nak cerita apa yek? Ntah la... Tgk la bila ada cerita baru kita story mory la kat sini yek =)

p/s: gambar tak bermotif. nampak sgt aku tak de idea nak update blog. hahahahahha

posted under , |

14 critics say:

Diarihatiku1976 said...

takpe.. ada idea nanti leh update semula

farahanna said...

tarik nafas... hembus....
tarik nafas.... hembus....
mesti ade idea nnt...
=p

Delimasari said...

ini TV kan.....

mama | sarah | syimir said...

izan..citer la pasal keje di sana..best tak deal ngan org2 itali ke..hehee

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nti ble free sis update k..update sal keje pon xpe..

@xiM said...

BEREHAT LAH AKAK!!

nanti dah ready sila kembali lagik..

SJB said...

Love the pic heheheh.

sWeEtDaRLinG said...

banyak skang ni orang update blog macam update status kat FB... ehehehe, syok gak kadang2 baca short note gitu..

eh, ko ada fb tak? add aku
azmaya abdul aziz

rasp said...

kkdg mood blog nie nak gi cuti2 gak sis...
take ur time ya....
tunggu mood tu abis cuti leh le update :)

lily lotus said...

lama tak masuk sini. aku cuti seminggu CNY ni..ehh dah habis story paris ko ekk :P

bspotgurl said...

Morning Izan
Sometimes, memang kita takan ada idea langsung.. mcm otak ni dah BLANK!!! huhu

wawan said...

sama la.. kelas dah starttttt

Kniedaz said...

Salam,
Blogwalking to your page...
love it!

Ms AiReEn MoHd said...

halamak tak der idea polak....ko pg amik gambo snow..tak pun anjen mak mentua ko..tak pun gambo tanaman ko?kan da byk idea aku bg tu...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month