hiburkan hati anda

Kekadang tgk iklan ni rasa gelihati, kekadang rasa cam ntah apa2 pun apa. Apa kata anda? =)


posted under |

9 critics say:

RiEz said...

kekekkeke unik kreatif bikin gue ketawa...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahaha...nk try gak r wat huruf N...

SJB said...

I never see this iklan here, hahahaha so funny.

sWeEtDaRLinG said...

hahahaha memang lawak! lawak sebab tak logik

.: mama cute :. said...

somel fountain dia..ku pikirin hat air biru tu air liur dia..cissss

Signorina Syima said...

mode:jiwa kacau

nasib baik entry ni bole buat aku senyum....

farahanna said...

sgt comey...
tgk iklan dia yg lain2 siap ade pancutan air merah n biru lg dr chewing gum tu...
lawak...

Delimasari said...

creatif,
izan nape lama x update blog

alif said...

wao..pandai cari bahan...best2


alif follow dan komen ni sbb page ni cute,salam kenal kat www.syoknyaDownload.blogspot.com ,follow me back dan alif akan up your trafik everyday..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month