lamanya menyepi

Sungguh lama aku tak update blog ni. Serious tak banyak cerita buat masa ni. Asyik sibuk pasal keje. Tapi yang bestnya tak lama lagi akan tiba musim bunga. Maka berakhirlah musim sejuk. Wah.. seronoknya. Tak sabar gak nak tunggu bunga tulip aku mekar. 21 March ni tibalah musim bunga. Nanti da kembang mekar aku ambil gambar tunjuk kat korang =)

posted under , |

8 critics say:

SJB said...

Cepat juga kan musim salji end. Ya, saya pun tidak sabar nak tunggu musim bunga (^_^).

Delimasari said...

haaa baru timbul izan....
best nye nk tiba musim bunga yerkkkk...

rasp said...

must be a beautiful place kat sana nanti time spring....
bunga sana sini.....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N suke sgtt gn tulip...sis...nti amek gmba k...

lily lotus said...

bestnya hidup bermusim2 ni..hehe..ok i'll be waiting for u..cewah

Cath J said...

wow... I love Tulip... tak sabar lah nak tengok!!! ^_^

missgee said...

Tak sabar tunggu entry
pasal bunga tulip yg mekar..
Best nyerrr..

jom jalan2 pi melaka..! said...

best nyer musim bunga, kat malaysia skrg musim kering dan kemarau yg agak panjang drpd kebiasaannya, sawah padi banyak yg dah kering....

pokok2 getah (he3) tinggal ranting berguguran persis musim luruh kat eropah pulak....

cuaca mlm skrg sgt panas... terpaksa guna aircond setiap mlm...
dijangka musim hujan pada awal april...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month