last day @ paris

Our last day in Paris. Actually 4 hari kat Paris rasa cam tak cukup jer. Banyak lagi tempat yang tak sempat kitorang nak lawat. Tambah2 lak musim sejuk2 cenggini membuatkan perjalanan kitorang agak slow. Beku kaki nak berjalan banyak2. Kejap2 kene masuk ke kedai2 untuk panaskan badan =)

Our last day mmg tak pi mana pun. After breakfast kat hotel, kemas2 barang then terus check out lebih kurang kul 12 and then terus ke pusat bandar untuk ambil bas ke Airport.


Kitorang nak balik tunggu bas kat area Arc de Triump ni. Tempat ni betul2 kat center bandar Paris. Bangunan ni tengok secara live sangat cantik.

Masa nak balik tu baru perasan yang bangunan ni boleh naik sampai atas. Tak sempat la kami nak naik kali ni. Tgk la kalau ada rezeki boleh pi lagi next time. Nak pi tempat2 yang belum pergi. Disneyland kat Paris pun tak pi lagi.




Bas da sampai... Naik bas ni untuk ke Airport Orly yang mengambil masa lebih kurang 40 minit.


Goodbye Paris, Rome here i come.....

Maka tamatla cerita2 aku pasal holiday kitorang kat Paris. =) Holiday 4 ari jer. Tp cerita kat blog sampai 2 minggu tak abis2 lagi. Mesti korang pun da muak kan baca cerita aku ni. =)

posted under , |

7 critics say:

SJB said...

Memang best lah. I pun mahu pergi Paris one day.

happyichigo♥ said...

mana muak..seronok dpt bace pengalaman izan di paris..!

Dee said...

x muaklah..rasa nk pegi lagi ada..hehehe..

Cath J said...

Beautifulll place!!!

lily lotus said...

excuse me. tak muak ok. super excited lagi ada. nak tunggu buat review sendiri entah kurun ke bila..huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

4 ari kt paris bebaloi ok citer 2 weeks..jeles2..bile laa N dpt jejak kaki kt sane ekk..

Delimasari said...

mana leh muak,,, lom smpai sana lgi.. nasib dpt layan gambar izan tempek ni... tq-tq-tq

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month