weekend is coming

Yeay... weekend is just around the corner... Seronoknya. Minggu ni bit boring kat tempat kerja. Tak sabar tunggu weekend. Mood terasa nak bercuti jer. Huhuhuhuh =) Happy weekend everybody....

p/s: serious minggu ni otak aku menjadi agak lembab. Tak de idea nak berceloteh apa kat blog. Skang ni da tukar musim bunga, mood aku pun dok bertukar musim gak. Hahahahaha

posted under |

10 critics say:

Delimasari said...

nk g honeymoon lg ke ni.... bestnye

RiEz said...

bertukar!!hehehe mood aku pon kureng gak...

Mario said...

tepek gmbr byk2 masa musim bunga nnt... aku suka tgk...hehe

Katak Ijau said...

ijan..ko keje ke kat sane??
keje ape?

SJB said...

Happy weekend :D.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk bcuti jgak!!

lily lotus said...

pandai mood ko main dgn musim ekk..hehe..happy weekend!

✿nkara✿ said...

-You Are So Sweet-

---> uh tinkiu...ngeeee~

p/s : happy weekend! =)

rasp said...

mood i pun cam nak masuk musim dingin....
rasa cam nak 'hibernate' gitu hahahaha...
hepi wiken dearie!

Kniedaz said...

kalau jalan2 mana2, jgn lupa tempek gambar kat blog hehe

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month