again


Bila awal bulan jer, aku mmg busy. Busy kat tempat keje. Bila balik da penat nak update blog pun da tak larat. So tunggu bila aku kurang busy akan ku update blog. Buat masa ni sila layan gambar buah ceri yang banyak kat blog aku ni =)

posted under , |

9 critics say:

atty's said...

merah meranum buah ceri..post skit izan..

~ Lady ell ~ said...

eh,derang susun buah cam tu tk jatuh ke ekk..

Kniedaz said...

eh eh..unik betul susunan buah tu..tak jatuh ke? Buah ceri tu besar2 juga ya..merah betul..

Izan said...

KAKTY -
kakty tu bukan buah ceri tu kak ty. tu tomato =)

LADYELL -
berseni betul diorang kan =)

KNIEDAZ -
tu bukan buah ceri.. mengikut sususan dr kiri, buah tomato, buah lemon, buah limau... sungguh colorful kan? =)

Delimasari said...

agak222 klu ambil yg atas
akan jatuh semua kot????
ni pun nmpk kreatif....

SJB said...

Macam buah tomato ja. Wah murah kan?.

Puan Saiman said...

Adik.... tu buah tomato 99 cent utk 1 kilo ka tu....punyalah murah..... kalau bikin asam pedas, campur tomato pun sodap...kihkihkihkih..


take care & 'hugs'

rasp said...

tak jatuh ke buah2 tu sis...

@xiM said...

saya pun busy gila gila sekarang..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month