caudalie

Akibat stress yang aku alami beberapa minggu lepas, banyak jerawat naik kat muka ni. Pastu penuh la ngan parut2 jerawat yang tak mau ilang. Huuhuhuhuh.

Dekat farmaci berdekatan Embassy baru2 ni ada membuat facial secara percuma untuk product Caudalie. Aku mmg guna product ni pun. Baru jer guna actually. So aku pun mengambil kesempatan ni untuk buat facial setelah beberapa tahun tak memanjakan diri. (maklumla kat Italy ni serba mahal )

Then pada hari tersebut kalau beli product Caudalie akan dpt diskaun. Product Caudalie ni hanya boleh didapati di farmaci sahaja, product berasal dr negara Perancis. Selama 2 minggu selepas facial aku guna beberapa product baru. Mmg agak selesa dan sesuai ngan kulit muka. Kalau korang jumpa product ni kat Msia cubalah try...


posted under , |

7 critics say:

Cath J said...

bestttttt..... ^_^

SJB said...

Bagus kah product ni?. Macam mahu cuba juga kalau ada kat sini :D.

Dee said...

dia buat facial sambil duduk ye..x syiok ar..hahaha..

lily lotus said...

kulit kau memang dah cantik dari dulu..licin jer..bertambah cunlah lepas ni :D

rasp said...

bestnya leh buat facial...nak nak kalo FOC hehehehe

Delimasari said...

manjakan diri le yerkkk = bestnya!!!!!

Ms AiReEn MoHd said...

peghh best layan facial nehhh

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month