overweight beaver

Comel kan memerang ni. Gebu lak tu. Bersemangat betul dia makan biskut tu. Hahahahah. Makan biskut kering pun leh gemuk ke???

posted under |

10 critics say:

ninaneno said...

risau betul tengok perut dia... haha... gigih tu makan biskut tu...

bspotgurl said...

comel sgt :)

SJB said...

Lucu dan cute lah pulak. Eh betul kah ni? macam tak percaya lah pulak.

fazemy said...

Comelnya...nak bela memerenag jugakla buat anak angkat. haha

lily lotus said...

haha..aku tgk mcm dia nak terlentang jer..tapi cool bleh maintain stable lagi

NenekPenne said...

mak aih..geramnya tengok...
ooh lain kali i tak akan makan lagi beskut, takut nanti jadi gemuk mcm beaver tu... :P

Delimasari said...

dia x gigit ke

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel sgtttt....

Delimasari said...

gerasm tp takutttt

Orchid said...

alahaiii comeyyy yerrr...rasa nk picit2 jer peyut nye tuh..gebu arr!
makan biskut kering pun leh gebu kan..tp kita nie duk makan sup tulang ari2 pun leh gebu..wakaka ;)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month