pengantin @ colosseum

Sambung cerita jalan2 kat colosseum pada hari Sabtu aritu. Jalan punya jalan sambil bergambar tetiba kitorang nampak ramai sgt pasangan pengantin yang sibuk ambil gambar.


Ni pengantin lama. Hahahaha.. Sila tgk gambar kat bawah. Perasan tak ada 3 pasangan pengantin.

Sila perhatikan betul2. Salah satu pasangan pengantin ni adalah orang cina.

Fokus skit...



Mula2 ingtkan 3 pasang pengantin jer. Jalan2 kedepan lg nampak lagi satu pasangan pengantin.

Pastu, ada lagi pasangan pengantin.

Ni yang lain pulak. Wah.. mmg meriah hari tu ngan pasangan pengantin yang sibuk posing ambil gambar untuk album perkahwinan. Meriah tol... Ramai btl yang kawen aritu. Bukan kat Msia jer tgh kenduri kawen. Kat sini pun sama. =)

posted under , |

12 critics say:

Kancilbiru said...

ramai betul org kahwin bulan jun...ada apa2 rahsia ke eh? kat malaysia dah sah2 cuti sekolah...hehehe

sz | m.a.s.s said...

hehehehe...kira ni tempt plg menarik tertarik utk diabadikan dlm gambar kwen derang ye...cantekkkkk

happyichigo♥ said...

lawa nye pkai wedding dress nak jadik bride lagi amek gambar kat situ lah!

Gieyana said...

walaaa...mmg ramai tul yg kawin kan..syok tgk pengantin..cantik jer..

lily lotus said...

meriah dengan pengantin! nasib baik rombongan tak ikut sekali..hihi..kau dulu berposing kat situ tak?

rasp said...

mmg strategic tempat nie jadik tempat photoshoot outdoor utk wedding...
tempatnya gah & awesome kan....

Dee said...

tempat tu cantik..sbb tu kot ramai yg gi buat photoshoot kt sana..

Delimasari said...

musim kawin le ni...

BeMiE said...

huhu ni yg teringin nk kawen ni.... ada saper2 leh bagi duit.. wakaakka

SJB said...

Banyaknya pengantin. Tapi memang best lah, dapat ambil gambar kat tempat ni. Siapa juga tidak mahu kan? :D.

@xiM said...

SAMA EK JADUAL CUTI SEKOLAH KAT SANA NGAN KAT MESIA NI??

Cath J said...

Love this place... wah byk nyer pengantin...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month