petai vs asparagus

Tahukah anda, terdapat 1 persamaan antara petai dan asparagus. Kedua2 jenis sayuran ni lepas makan, bila buang air kecil bilik air anda akan jadi 'harum' semerbak. Hahahahah

Minggu lepas kitorang makan pasta asragus. Sepanjang2 hari bila buang air kecil, bau kuat giller. Da macam bau gas pun ada. Apa kata korang cuba. Belum cuba belum tahu =)


posted under |

13 critics say:

dee said...

yup..setuju2....berlambak jual kat sini..murah pulak tu..kalu xbeli+ merase makan, sayang lah plak..tapi bile pas makan...baunya..hahah..
asparagus best kan...:)

Cikmin said...

hai izan..cikmin bru tahu tentang ini.. :)

p/s cikmin baru tahu tentang ni.. :)

Dee said...

x tau pulak asparagus pun menghasilkan bau yg sama mcm petai kalo gi membuang..hehehe..

bila puasa izan..malaysia insyaallah esok..

selamat berpuasa ye..

happyichigo♥ said...

dah lama tak mkn petai dan asparagus...! selamat berpuasa izan!

Cath J said...

ye ke?? Tak perasan lah pulak...hiihihihi... I mean part asparagus tu boleh mengharumkan tandas jugak yer?? hihihi

RiEz said...

hahahahha ko biar betul wehhh...

rasp said...

laaa iye ke hehehehehe...

sis, mohon maaf andai ada terkasar bahsa ya...

slamat menyambut Ramadhan al-Mubarak..

Missing Cat said...

eh ye ke izan...kat rmh aku pun selalu jugak masak asparagus goreng..tp, mmg tak sangka la pulak blh bg bau yg semerbak kan...hehehehehehe...

SJB said...

I love asparagus.

NenekPenne said...

ooh no wonderlah kalau i makan asparagus, bila i shi shi, i pelik, kenapalah bau mcm petai sedangkan i tak makan petai pun hari tu...

asparagus stir fried with garlic best oooo

Ms AiReEn MoHd said...

dedua buat toilet aku berbau kalau makan ni....namun ianya sedap wehhh

Delimasari said...

kena rajin simpah pewangi kat bilik air

Delimasari said...

ada persamaaan - xtau pulak

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month