2nd exhibiton @ Verona

Cerita da nak basi baru nak cerita kat blog ni weh... Apa2 pun layan jer la... Nak cerita 2nd exhibition Mirko masa kat Verona aritu. Exhibiton kali ni hanya berlangsung selama 4 hari di Verona Fiere.



Ok kita da sampai di tempat yang di tuju. Tak jauh dari hotel kitorang. Lagipn pekan Verona ni kecil jer... =)

Kitorang dapat free tickets. Untuk orang awam kalau nak masuk tgk exhibition ni kene bayar sebanyak 16 Euro seorang.

Mari masuk dalam bangunan ini.... =)


Jom kita lihat gambar... Banyak pameran2 yang lain. Macam2 ada. Painting, Photograhpy, Sculpture, Installation dan banyak lagi yan berkaitan dengan art contemporary.









Jom tengok Mirko's Zone plak. =) Kat sini hanya 3 gambar sahaja yang di pamerkan. Sila tonton...




Dari kiri : Gambar di ambil di Kuala Lumpur, Bangkok dan Hong Kong.


Selamat behujung minggu semua...

posted under , |

7 critics say:

Nora Fuad said...

wow: bestnya.. kalau di kl, kak selalu ke KLCC, tengok pameran free je.. he he

:: p R i n c E s S _ N :: said...

walaupon 3 je..tp N tumpang vangga ok sis...beshnyerr g gallery cani..tenang jekk rs kn..

sw33tdarling.com said...

cung arr gambar ko baju merah tu.. nampak berisi skit tapi cun!

Mrs.Sheikh said...

suka la tgk bantal2 besar tu.. bestnyaaa

SJB. said...

Apa tu? I nampak macam bantal bantal? hehehe. Untuk di pamerkan ker atau untuk di duduk?.

lily lotus said...

besar betul the gallery :) barulah betul puashati tengok. congrates mirko!

Dee said...

u look good in red..cantik izan dlm gambar yg first tu..eh bantal2 tu kan..kerusi ke..syoknya..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month