1st exhibition @ Verona

Skang ni kenapa la sgt malas nak update blog. =) Cerita da lama tp baru nak cerita kat blog ni. Kisah Mirko wat exhibition kat Verona beberapa minggu lepas. Exhibition yang pertama di Scavi Scaligeri, Verona. Opening ceremonypada pukul 7 ptg. Jom layan gambar. Malas nak menulis. =)




Akhirnya, sampai ke tempat di mana gambar2 Mirko digantung. Sgt terharu bila nampak ramai org berhenti depan gambar2 ni dan memberi komen yang positif. Alhamdulillah...






Ada sesapa ke nak beli? Exhibition ini masih lagi berlangsung selama sebulan sehingga 14 November. =)




Jom pusing2 tgk gambar2 lain pulak. Terdapat ramai2 artist dan photographer lain dari Italy dan juga China.




Org semua da abis keluar. Kitorang yang tak abis2 lagi belek gambar. Bukan aku.. Mirko la tak abis lagi membelek gambar2 photographer lain.



Aku da tak larat... Jom balik. Perut da lapar... Nanti sambung cerita untuk Exhibition yang kedua di Fiera di Verona. Tungguuuu...

posted under , |

5 critics say:

lily lotus said...

kalau aku dekat :) dah lama terjah!

Delimasari said...

x kesampaian = dpt tgk kat sini pun jadile!!!!!!!!

Mrs.Sheikh said...

kat sana bestkan.. betul2 dihargai bakat jurugambar..
syok laa..
tahniah mirkoo :)

SUE J BROOKS aka SJB. said...

I pun suka tengok gambar hehehe. Boleh dapat idea macamana nak ambil gambar yang lebih catik heheheh.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hanya org seni jekk faham maksud tsirat pics tu kan..mcm N ni asal cantekk...da suke...hiks

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month