anak sapa ni

Anak sapa yang comel dan gebu nih??? Yang pasti nya bukan anak aku. Hahahahha...

Comel kan. Aku geram tang pipi dia tu. Sungguh licin dan tegang kulit dia. Iza ko cucuk botox yek kat anak ko =)
Actually hari isnin aritu jumpa kawan lama @ kawan sekolah rendah / menegah kat Sitiawan, Perak, Malaysia. =) Lepas abis skolah dah tak pernah jumpa lagi dah. Last2 wat jejak kasih kat Rome Italy ni. Jauh kan kitorang jumpa. Kecik tol dunia ni.

Kawan aku ni,
Iza Karmila namanya, datang bercuti di Italy minggu lepas. Memandangkan dia dan husband ada kawan di Embassy dan kebetulan aku pun bekerja di situ, mereka pun dtg la kat Embassy untuk jumpa aku. Tak keluar jalan2 pun ngan diorang ni.(Hampeh punya kawan kan aku ni. Jangan marah no iza... ) Tak lama pun diorang kat sini, hanya 4 hari. Sebenarnya aku malas nak kacau korang bercuti.

Nilah dia kawan aku tu... Skang ni dia bukan berada di Msia. Menetap di Ankara, Turki buat sementara, mengikut suaminya yang ditugaskan di sana =). Kalau nak tgk gambar2 semasa percutian dia kat Italy, sila ke blog Iza -
http://izakarmila.blogspot.com/

Sebelum pulang, iza ada bawa cenderahati dari Turki. 'Turkish Delight' Rasanya sangat manis dan kenyal. First time aku makan sweet ni sebenarnya. =) Cantik jer tersusun. Bila tgk rasa nak cuba semuanya. =)

p/s: iza, thanks a lot for the sweet yang ko bg aritu. Sedap especially yang warna putih tu, tp aku tak boleh nak abiskan semua. It's too sweet for me. Tp ada seorang pegawai kat embassy tu suka sgt sweet yang ko bg tu. Dia tanya mana aku dapat Turkish Sweet tu. Dia kata rugi aku tak pandai makan. =) Ko boleh ke makan sweet tu?

posted under , |

7 critics say:

Kancilbiru said...

makk aiii bambam nya budak kecik tu...comel sangat!

Delimasari said...

laaaa = comelnya!!!!

[z@ck] said...

pernah makan turkish delight ni kat one of turkish restaurant.memang manis.sangat manis.tak dapat nak telan T_T

~ Lady ell ~ said...

kalo gitu ler..mmg tk larat nk dukung...:)
manisan org middle east mmg manis2 gitu kan..seronok nye kwn izan tu duk kat perantauan pastu sambil melancong kt tempat lain plak.bagus na korang dpt jumpa kt italy plak.

SJB AKA SUE J-B. said...

Montel nya.

~Iza~ said...

hehehe..baru perasan ada entree pasal kami..oouchhh..blushing i kejap..hahaha

sorrylah, lambat dah baru perasan..macam2 hal belaku lepas balik hari tu, tu yg tak sempat jengah blog kawan2..anyway thanks for the entree..

actually, aku pun tak berapa leh telan manisan diorang ni..especially baklava..turkish delights ni pun ada yg ok, ada yg tak..hehehehe..tapi tulah, ada org suk, ada org tak suka..ikut tekak masing2 kan..

Signorina Syima said...

kat blog tak klik like kan??

sedapnye buah tangan si iza.. aku nak juga!!!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month