tempahan dari italy

Ada sesiapa nak order barang2 dari Rome? Made in Italy gitu... Tapi bukan order kat aku la kan.... =) Seorang rakan blog bernama Hana pemilik Butik HS akan datang ke Rome pada minggu depan. Hana ada buat bisnes secara online kat blog dia.

Oleh yang demikian, kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan barang2 berjenama seperti Gucci, Louis Vuitton, LongChamp, Hard Rock Cafe dan macam2 lagi, sila hubungi Hana dengan segera. Tempahan yang lewat dari tarikh dia nak berlepas ke Rome tidak akan di layan. Hahahah (Ayat ni aku tambah sendiri)


Untuk maklumat lanjut sila ke blog Hana di -
http://butik-hs.blogspot.com/

atau email kepada Hana di -
butik.hs@gmail.com

Selamat mengorder kengkawan semua...

posted under , |

5 critics say:

sW33tDaRLinG said...

wahhh... bestnya kalau banyak duit, leh kirim2....

ko pun dah start banyak entry skang ni... dah abis bz yaaa

Nora Fuad said...

Izan,.. mamat itli boleh pesan.. he he

nurhareza said...

menarik nye la kalo leh pesan.. Len kali kut, bonus xmemberangsangkan la.. :)

Butik HS said...

Izan,
tq so much:)))
baru buka dan perasan entry ni.

InsyaAllah ada rezeki kita jumpa kat sana ye:)

Tq
Hana
http://butik-hs.blogspot.com

Delimasari said...

selamat bershopping di sana Hana...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month