happy weekend


Weekend datang lagi... This weekend aku ada guest lagi dari Msia yang akan sampai hari Ahad nnt. Seawal 7 pagi aku akan berada di Airport. Akan menjadi tourist guide on that day. So ari ahad adalah hari jalan2 pusing satu Rome. Kalau ada gambar menarik aku update di blog nnt.

Mari2 sapa lagi mau ke Rome. Tourist guide menanti anda... Sila buat tempahan awal =)

posted under , , |

9 critics say:

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

OMG! I memang ada cita-cita mahu ke Rome! Maybe next year.

By the way, I like your postings. Catchy :-)

sW33tDaRLinG said...

aku suka tgk ko make up gaya gini.... nampak vouge

~Iza~ said...

izan, menarik gak promo ko..offer jadi tourist guide kat rome..leh bukak part time business ni..fee mahal tak? hehehe

Aldrin said...

izan..i ni yr silent blog reader from shah alam...nak tanya la, my sis anak beranak nak ke rome in december ni, nak cari la sapa2 yg bole jd tourist guide..bole tolong ker? kalau boleh, boleh tak u email saya di rubyeilza@yahoo.co.uk atau aldrinhadif@gmail.com...i cari yr email kat blog tp tak jumpa...camne nak contact u yer...urgent ni..thanks...suka la baca yr blog..

norida said...

salam izan.........i dah sent u email, nak gi rome 18/12 ..boleh ke jadi guide we all

SJB AKA SUE J-B. said...

I pun nak pigi Rome.

p R i n c E S s _ N said...

jeles2....rome sgtt cantik....

HS said...

Izan,
ramai nye nak u jadi tourist guide ni. hehe. kalau masa Hana pergi tu lama sikit, boleh jadi 1st customer kan:)

Rome mmg cantik, cuma pendapat Hana kalau nak bawa anak2 kecil mungkin tak berapa faham tengok bangunan2 atau batu2 pecah kat sana. dan kat sana, kalau nak guna stroller make sure yang elok sbb jalan tak berapa sesuai nak tolak stroller dan kalau naik train, agak sesak dan tangga pun sangatt tinggi. beg mmg kena jaga, dah 3 kali pergi Rome dan setiap kali tu bila naik train mmg perasan ada cubaan2 nak buka handbag dan mereka mmg sangattt licik. kejap je dah hilang.

sorry la Izan kacau u punya blog, hehe..

Hana
http://butik-hs.blogspot.com

Mus said...

eeeii..nak g sana gak..tapi kene kompol dulu la yer..bleh mintak izan jadik tourist guard?..huhuhu bper lak nti kos tourist guard yer..:) senang klu ada org msia yg jd penunjuk jalan..erm..angan 2 jer saya nih..hihihi

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month