perayaan carnivale

Sepertimana yang korang da sedia maklum, kat Italy ni mmg kaya dengan macam2 perayaan. Minggu ni merupakan perayaan carnivale. Semasa carnivale kanak2 selalunya akan berpakaian beragam. Kadang2 pi skolah pun mak bapak pakaikan anak2 mereka dengan pakaian beragam ni. Perayaan ni ala2 Halloween. Untuk pengetahuan korang, Halloween tidak di sambut di negara Itali.

Semalam pi shopping complex Parco Leonardo nak tgk wayang tp last2 tak jadi atas sebab2 tertentu. So pusing2 jer la kat dalam shopping complex. Dalam shopping complex tu penuh la dengan kanak2 yang berpakaian beragam. Sila layan gambar. Malas nak bercerita hari ni.


Macam2 gelagat ada... Hahahahaha....


posted under |

6 critics say:

atty's said...

happening sana ada mcm2 perayaan ye izan

rasp said...

bestnya sis...
kids mesti lagik enjoy kan...
i yang tengok pun rasa best :D

CathJ said...

very cute.. ^_^

Dee said...

nampak ada naruto tu..hehehe...cute2lah..

lily lotus said...

meriah betul memacam carnival diorang celebrate. paling gerun yg halloween..hohoho

Ms AiReEn MoHd said...

aku mcm nampak NAROTU SHIPUDDEN..HEHEHEH...yg pepeutih tu snow ke ape?

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month