wahai silent readers

My little sis Syiera sekali lagi memberikan award. Thanks Syiera... Kali ni Stylish Blogger Award. Wah... Stylish ke blog akak ni??? =)


Permintaan Syiera : 7 things about me. Again??? Oklah jom kita citer skit apa2 yang patut...

1 - Skang ni da mula hilang sabar dengan sejuk. Bila nak abis musim sejuk ni. Lambat betul rasanya nak masuk musim panas. (Bila musim sejuk tak sabar nak musim panas, Bila musim panas, tak sabar nak musim sejuk plak. Sabo jer la....=)

2 - Owh, masa besday aku aritu ada terima hadiah dr unexpected persons. Actually sgt terharu dpt hadiah dr mereka... Sib baik aku tak nangis.. Ulangan, aku kan sensitip orangnya =)

3 - Dari bulan Disember tahun lepas planning nak pi main salji. Tapi asyik tak jadi jer nak pi. Ntah tahun bila la aku dpt pergi ni ha? Tension tol la dapat laki yang sangat bz ngan keje.

4 - Tgh menunggu kedatangan novel 'Cinta Si Kunang Kunang dari penulis Kak Nora Fuad. Bila la agaknya buku ni nak sampai Rome. Korang da beli ke novel ni?

5 - Lately agak sibuk di tempat kerja. Masalah negara harus diselesaikan. Masalah diri sendiri pun tak selesai2 inikan pula nak selesaikan masalah negara. How come???

6 - Apa lagi nak bgtau yek. Ntah la... cukup la tu. Da abis idea. hahahahaha


Award ini dengan sukacitanya aku nak serahkan kepada semua pembaca2 blog ni. Especially kepada semua silent reader blog ni. Sangat terharu bila dapat tahu ramai sebenarnya silent readers blog ni. Yeke??? Ke aku yang perasan sendiri. =)


Kalau korang malas nak citer pasal diri sendiri, just tempek award ni kat blog korang. Sangat menghargai semua bloggers yang membaca blog aku. Terima kasih atas sokongan anda.

posted under , |

10 critics say:

Lieya said...

Heheheeee geng2 blogger mmg ramai yg jadi silent readers... kan kan kannnn

Dee said...

i bukan silent reader kan? kehkehkeh...nice award..

nqr said...

aku pun dh ilang sabar dgn musim sejuk ni..penat nak pakai lapis2..penat nak redah angin sejuk giler..penat sapu losyen sbb kulit kering.haahha

Azura Iznil said...

hello Izan..I'm one of ur silent reader gak..ekeke.

SJB AKA SUE J-B. said...

Nice award.

Delimasari said...

belum rase cuaca sejuk camtu

rasp said...

me susah plak nak jadik SR kat blog u...
ada je nak mengomel hehehehe...
nice award!

syieranuar said...

kak izannn!! :))

thanks sbb tempek award syiera nih! hahaha..sis, novel cinta si kunang-kunang tu org ckp best.tp syiera pn x baca lg. skang buzy ngn thesis :(

take care! xoxo :)

syieranuar said...

Kak izan, thanks sbb tempek award syiera ni! hahaha..

sis, org ckp cinta si kunang-kunang tu best, tp syiera pn x baca2 lagi,skang bz ngn thesis :(

take care.xoxo

Anonymous said...

i'm silent reader yang tak der blog...suka baca blog org je...blog izan lagi ler..bila baca cam ada kt italy je..heheheheh

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month