blog aku ada lalat

Sungguh aku tak sangka aku pun akhirnya terjebak dalam golongan2 orang yang dikacau oleh lalat. Aku punya la sehabis baik, sebaik2 manusia pun tetap diganggu oleh lalat. Harap2 blog aku tak jadi cam blog kawan aku, dia terpaksa berhenti blogging akibat gangguan lalat yang terlalu banyak.


Lagi satu aku mencari semua kawan2 aku yang mengenali aku secara rapat. Perlukan pandangan dan pendapat anda secara ikhlas dari hati ke hati. =) Aku telah dilabelkan sebagai orang yang tidak boleh dipercayai. Apa kata anda.??? Muka aku da mcm muka org tak boleh dipercayai ker???

Tetiba aku rindu kat semua kawan2 aku ni. Bayangkan kitorang berkawan sejak dr sekolah rendah hinggalah sekarang. Fariha, kan aku da kata aku tak de kawan nak bergossip. =) nak berkongsi masalah suka duka kat sini. waaa....

posted under , |

14 critics say:

RiEz said...

izan...aku pun kene lalat...tapi lalat tu tak leh serang aku takde motif...yang skang nih tak best dier suke bf aku...haih susah la izan manusia....aku terpaksa delete semua entry and start all over again....aku kadang2 pening aku tak kaco org pon tapi masih ader org nak kaco...tak seronok la izan..aku faham perasaan ara skang...aku nak tulis pon dah takder mood...sakit hati nih...

RiEz said...

gambo aku rock!!hahaha

RaNiA said...

apa cite nie izan???sapa pulak yang membuat onar tue??

Erin Rashid said...

takpe izan, follower ko dah 350. kelas gitu walau ada lalat sekali pon.. hihihihiih

tipahvogue said...

izan, idup kita nih, kalo asek nak dgr dan amek taw pasal apa yg org ckp dgn kita, mmg kita takkan ke mana2 beb!!! kita akan terus-terusan di tindas.

org suka kalo tengok kita sedih, tengok kita marah, tengok kita menangis.

aku dah bukak byk blog, dan byk kali jugak aku tutup. sumer tu akibat gangguan lalat2 yg tak pernah senang tengok aku senang. bila tutup blog, lega! sapa tak leh nak mengata aku, aku pon tak yah nak sedey2 or marah2 org dah.

tapi kalo dah minat menulis, tetap tak leh nak buat apa gak. tetap gak nak bukak blog. cuma kali nih, aku dah tanak amek pusing hal2 lalat nih. lantak pi la nak cakap apa pon, bukan dewang bayar duit kat kita sepanjang kita menulis blog pun kan?

pendek kata, buat tatawu jek dengan lalat2 tersebut. sapa dewang nak menentukan hidup nasib kita, kan??

*macam taip entry plak dah* ngeee

CathJ said...

wow.. pasti lalat berbisa hingga boleh membuat org berhenti blogging... aku pun pernah... 3 hari tak dapat lelap mata... tapi syukur lah tak berlanjutan...and I am still blogging...

Aslina said...

ui ui ui... osmet saye dalam gambar!!!

*lambai laju laju*

dan ade orang2 yg saye kenal :D hihi... bile dapat jumpe akak izan secara live plak eh??

saye bosan balik2 nampak kak syima (walopun skang da tak jadik osmet...sobsobsob)... kak rieha pon da jarang2 nampak... kak farah ke yg tengah tu? pon da jarang nampak...

*lariiii~~!!!*

Izan said...

FARIHA -
tu la kan rieha. lalat ni suka betul menyusahkan org. tp yang peliknya lalat suka hinggap kat benda busuk, rasa2 aku blog aku tak plak bau busuk. hahahahhaù

NADIA -
biasala nadia. org2 italy "dalam kurungan" pun suka sakikan hati org =)

ERIN -
betul gak kata erin tu kan. kalau tak de lalat tak lengkap la asam garam blog ni kan. =)

Izan said...

TIPAHVOUGE -
tipah, ni yang aku sayang sgt kat ko ni. Blogger cam ko la yang menaikkan balik semangat aku untuk menulis.

CATHJ -
ni da lebih 3 hari da ni. da dekat seminggu. bab tu tak de mood jer nak update blog. harap2 benda ni tak berlanjutan la...

ASLINA -
Tak pe nnt akak balik kita ajak geng2 ni lepak sesama. Eh, kamu da cukup umur tak ni nak lepak ngan kitorang. =)

sukahati said...

lalat2 tuh semua jeles ngan ko...abaikan jer....jangan mengalah ngan lalat ni....kalo ko mengalah....maknanyer dia yg menang.

lily lotus said...

be strong izan. mirko kan ada..eh tetiba

sW33tdARLiNG said...

perkara lalat ni aku mmg takleh nak kasi idea, sbb so far aku tak pernah hadapi.. but to me, aku takkan amik port pasal diorang tu...

Chibi Maruko said...

blog sekarang ni blog ke 3.. lalat banyak menganggu, but now.. semakin faham, bila lalat ni bising, hanya sebab dorang tak boleh tenguk org lain lebih dr dorang.. so kecoh bising cemburu etc.. buat bodoh adlaah yg terbaik, bila penat, senyaplah dorang.

Zoe said...

biasanya lalat suka jadi anon.
disable je comment untuk anonymous tu

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month