pakcik sapa la ni

Alkisahnya hujung minggu lepas kitorang gi jalan2. Kemana? Kalau nak tau sila tunggu entry akan datang. Kalau bgtau awal2 tak best la kan. Hahahahha....

Sebelum bercerita pasal kisah kitorang, aku nak tayang gambar pakcik naik vespa kuning ni. Pakcik sapa ni weh, Baik mengaku cepat...

Lawak tau pakcik ni. Penat kitorang ketawa tgk pakcik baju dan vespa kuning ni. Masa ni kitorang dalam perjalanan balik ke Rome selepas penat berjalan sehari suntuk.

Giller laju pakcik ni pecut. Mirko tak dapat nak kejar dia. Sajer je nak kejar sebab nak tangkap gambar dia. Hahahahahah... Korang rasa mana la pakcik ni nak pergi ha? Ujibakat Italians Got Talent ke?

Finally dapat gak tangkap gambar pakcik ni. Siap lambai2 lagi pakcik ni kat kitorang bab dia tau kitorang tgh tangkap gambar dia.

Untuk pengetahuan korang gambar last ni Mirko yang tangkap. Sambil pecut sempat lagi dia tangkap gambar pakcik ni. Gambar2 yang lain kat atas tu aku yang amek. Kalau orang professional tu, sekali tangkap jer terus menjadi. Tengok tangan la kan. Hahahahahha

posted under |

14 critics say:

@xiM said...

salam kak Izan..

lama tak meyinggah di sini..

ap khabar??

Aslina said...

pakcik ni kalo kat sini, confirm digi dah amik wat maskot road tour dah... hehe...

serba-serbi kuning :D

sW33tdARLiNG said...

boleh buat iklan digi... ahahaha

Katak Ijau said...

stylo pakcik ni...
mmg dari jauh org akan nampak die...hahaha

Lieya said...

Kekekekek.. mmg tangan professional, cantekkk gambar yg mirko amik. hik hik hikkk seriuss cantek.. congrate to mirko

Delimasari said...

jd glamor pkck ni

Anonymous said...

terror laki ko wehhhh...cane agaknyer amik gambo sambil memandu...tabik siot..
-zue-

Izan said...

AXIM -
Hi axim, tu la akak pun lama tak singgah blog hang. Bukan apa tiap kali masuk asyik tgk gambar makanan terus terliur. Huhuhuhuh

ASLINA -
Hahahahahah. Da boleh bg idea kat DIGI la kalau camtu.

SWEETDARLING -
Tu la kan. Da ramai yang cadang pakcik ni wat iklan DIGI

KATAK HIJAU -
Mmg pun weh. Dr jauh da boleh nampak pakcik ni. Dari jauh jugak kitorang ketawa. Hahahahahah

Izan said...

LIEYA -
Tu la pasal. Abis kene kutuk ngan dia bab Izan tangkap gambar semuanya tak cantik. Dia tangkap sekali jer terus menjadi.

DELIMASARI -
Glamour kejap pakcik ni kat highway. =)

ZUE -
Tu sib baik tak nampak dek polis. Kalau tak kene heret ke balai. Hahahahahah

rasp said...

cute pun ada gak sis....
glamer jap pakcik nie kat blog u :D

Izan said...

RASP -
Kalau pakcik tu tau mampus dia bising kot sebab promote dia kat blog ni... hahahahah

RaNiA said...

eh..bukan pakcik ko ker???..;p

Izan said...

RANIA -
Nadia, ko nih, berdolak dalih plak... jangan ler memalu nak ngaku tu pakcik ko. Muahahahhaha

Signorina Syima said...

izan: kalau pakcik ada masa BErSIH 2.0 aritu, konfem kena tangkap... hahha

gambar last skali tu namanya teknik panning... betul tak?

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month