musim buah anggur

Ok, musim buah ceri da habis, tak lama lagi musim buah anggur pulak bakal menjelma. =)

Giller aku nengok rangkaian buah anggur ni. Padahal aku tak le suka sangat makan buah anggur. Suka nengok buah anggur yang lebat ni jer. Pastu bila musim buah anggur nnt bukan aku makan sgt pun buah anggur ni. =)

Kepada sesiapa yang tak tahu, ladang anggur ni terletak di sebelah rumah kitorang. Ladang ni mmg luas. Anggur ni merupakan anggur yang di buat wine. Kat area rumah aku ni mmg penuh ngan ladang anggur. Kebanyakan wine yang diexport ke luar negara berasal dr sini.

posted under |

15 critics say:

rasp said...

gerammmmmnya tgk anggur tu...
rasa nak petik2 je hehehehe

NenekPenne said...

kalau kat sini biasalah u,
musim buah durian, buah langsat, buah rambutan, buah manggis lepas tu eh musim durian balik???

Sz said...

ya Allah...
sedapppnyaaaa buah anggurrrr tu izan!
klu timbang brape kilo berjuntaian tu...

suhaila-ab said...

aku pun tak suke anggur..kalau makan pun paling banyak 2 bijik je..huhuh...

:-) said...

bestbya tgk pokok anggur tu, cuma nak bgtau kawan2 sekitar KL ada seminar pengurusan kewangan....

Jika anda ada masalah CCRIS, CTOS,BEBAN CREDIT CARD, BANKRUPTCY, RUMAH YANG MUNGKIN AKAN DILELONG…
ATAU
WALAUPUN ANDA TIADA MASALAH HUTANG TAPI INGIN MEMBINA KEKAYAAN, Maka Anda Perlu Hadir Untuk Mengetahui Teknik Rahsia Dari 4 Pakar Kewangan Anda…

TARIKH: 17/7/2011 HARI:AHAD ( 9.00pagi hingga 5.00ptg) TEMPAT: DEWAN MCA, 163 JALAN AMPANG, 50450 KUALA LUMPUR YURAN:RM 150
Hubungi: Dr Husmawi & En. Azlan
013-230-9000 / 019-309-6000
Tarikh: 17/07/2011
Tempat: Wisma MCA

layari http://www.tiketbfc.com/ketammerah

shami2 said...

Salam adik izan...

Selalu ziarah blog izan tapi tak tinggal jejak. Seronok baca pengalaman hidup di sana.

missgee said...

Geram yang amat sangat
nengok angur2 nie...
hurmmm..

lily lotus said...

betul, aku yg tgk kat pic jer pun mcm nak gila. inikan pulak kau yg tgk live :P

Anonymous said...

beza xrase anggur yg biase kite mkn 2 dgn anggur utk buat wine nie..
-zue-

Lieya said...

Adoiiii sedapnyeeee.... Rase mcm nak tanam belakang uma je haa...

:-) said...

selamat pg izan, kat malaysia pagi... sana mlm kot...

pada kawan2 yg nak download free mcm movie baru dan lama sbb x mau membazir duit beli tiket wayang boleh sedut kat sini, selamat mencuba....

download free movie.... klik http://adf.ly/29eln

sW33tdARLiNG said...

perghhh giler aaaaahhhh~~

sapa punya ladang anggur ni...?

:-) said...

lama x update, mcm ner musim panas tahun nie? dgrnya eropah panas melampau2... anyway selamat berpuasa kepada izan n semua umat islam di italy n malaysia...

:-) said...

tuan rumah mana menghilang?

SJB AKA SUE J-B. said...

Same here.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month