kemana aku menghilang

Aku tak hilang ke mana pun. Ada jer kat Rome ni. Saja jer menyepikan diri buat seketika. =) Pertama-tama sekali aku nak ucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat Islam dan juga kengkawan blogger. Maaflah yer da lebih 10 Ramadhan baru nak ucapkan selamat berpuasa.


Bukan apa da lama aku tak bukak blog aku ni. Ada komen yang baru jer aku approve. Kekadang tu blh plak terlupa kewujudan blog aku yang da sekian lama aku tak jenguk. Tambah2 lak bulan puasa ni mmg tak larat nak menghadap komputer. =)


Untuk pengetahuan semua, sekarang ni kat Italy merupakan musim panas. Panas terik.... Bulan Ramadhan tahun ni sungguh mencabar sekali. Imsak lebih kurang kul 4 pagi. Manakala waktu berbuka pula lebih kurang 8.30 malam. Time sahur mmg kene minum banyak2. Sampai tak larat nak minum la... Makan sikit jer pun.


Sempat jenguk blog2 yang lain. Semua pakat tayang makanan berbuka. Tak leh tgk lelama. Kang terliur. Yela kan, kat sini mana ada Pasar Ramadhan. Huhuhuhuh... Oklah nak masuk tdo. Kang ada jugak tak bangun sahur ni kang. Sekali lagi aku nak ucapkan selamat berpuasa semua. Selamat bersahur.

p/s: gambar tak de kene mengena dengan entry. semua org tayang gambar makanan, aku tayang gambar bunga, boleh? hahahahah

posted under , |

11 critics say:

RaNiA said...

nasib baik cik izan tayang gambar bunga..tak la saya rasa terliur nak makan...hehehe..

*SiRibenMerah said...

selamat berpuasa akak :)

rasp said...

selamat menjalani ibadah puasa dear!
wahhh mmg mencabar berpuasa di sana ya....

Dee said...

selamat berpuasa izan..

SharHanah® said...

patut la lama menyepi... tertunggu² gak posting drp izan... selamat berpuasa yer... lamanya tempoh menahan perut :)

pRincESs_N said...

selamat bpuasa sis...

Azhariah Zuber said...

kami pun tak aktif time bulan ramadhan

SJB AKA SUE J-B. said...

Cantik nya.

happyichigo♥ said...

izan saye pun dah lama tak blogging rase busy je..tp mesti visit ur blog once in a while...keep on blogging ya...

oneyani said...

Uish lama giler puasa...merasa la kan..siang panjang...tggu musim siang pendek lak..huhu

oneyani said...

Uish lama giler puasa...merasa la kan..siang panjang...tggu musim siang pendek lak..huhu

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month