the making of mazola

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua umat Islam seluruh dunia.... Sedar tak sedar da raya. Teiba rasa kejap jer sebulan berlalu... Kat Italy pun raya 30 Ogos hari Selasa sama mcm M'sia...

Walaupun da raya aku baru nak cerita kisah aku wat kuih raya aku ni. Tahun ni sempat buat 1 jenis kuih jer. Kuih mazola. Planning nak buat almond london ngan kuih cornflakes. Namun atas sebab2 kesihatan yang tidak mengizinkan, aku hanya buat mazola jer. Tapi barang2 untuk buat almond london ngan cornflakes da beli da pun... Tgk la kalau rajin leh sambung wat kuih raya lagi. Hahahahah...


posted under , |

5 critics say:

Dorris Angel said...

bagus juga jika dapat buat kuih raya sendiri..tentunya lbh sedap. Salam Aidilfitri :)

happyichigo♥ said...

salam aidilfitri izan..
izan tak sihat ke..take care ok...

Lieya said...

Mazolaa... samelah biskut raye kite tahun nie. Hehehe

RaNiA said...

eh izan..oven ko tue mcm oven kite la plak..hehehe

SJB AKA SUE J-B. said...

Rajin nya you buat kuih raya.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month