Salam Aidilfitri

Semua orang da balik beraya ke belum? Meriah betul korang beraya yek. Ramai yang tak update blog. Aku pun tak update blog gak. Hahahaha.... Kat sini raya tak de la meriah mana pun. Setakat hari raya pertama jer ada suasana raya. Pastu da back to normal.

Sedar tak sedar da seminggu kita dalam bulan syawal ni. Kejap jer masa berlalu. Rasa mcm baru jer raya. Yela, gambar raya pun baru nak update kat facebook.

Banyak cerita nak cerita kat blog ni sebenarnya, cuma rajin ngan tak rajin jer nak update gambar. So, rajin2 la korang jengah blog aku yer... =)

posted under |

8 critics say:

Dorris Angel said...

baju kurung batik yang cantik...selamat hari raya izan.

Lieya said...

Salam Aidilfitri Izan... Cepat2 nak jugak tengok feel raye kat sane. ehehe

rasp said...

Selamat Menyambut Aidilfitri sis...
me dah back to work cumaaaaaa mood je masih cuti raya hehehehehe

Dee said...

selamat hari raya izan..

Azhariah Zuber said...

mmg sblogger sume cuti raya

pRincESs_N said...

selamat ari raya sis...

SJB AKA SUE J-B. said...

Cantik baju kurung you.

happyichigo♥ said...

slmt hr raya izan..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month