suasana hari raya

Mari melihat suasana hari raya di perantauan. Tak best mana pun. Gambar actually tak banyak sebab banyak kat kamera orang.

Hari Raya Pertama - 30 Ogos 2011 @ Kediaman Duta Besar









Hari Raya Keempat - 02 September 2011 @ Kedutaan Besar Malaysia












Maaflah yer, gambar posing sajer, gambar makanan semua da abis. Tak sempat nak tangkap gambar. =)

posted under |

7 critics say:

pRincESs_N said...

jmpe malaysians len..msti best kan..

rasp said...

at least dpt gak berkumpul ramai2 time raya....

Dee said...

gambar posing mmg cantik2lah..berseri2 semuanya..

happyichigo♥ said...

cantik the first pic..duduk ikut colour!!

oneyani said...

Xkan ramai tu je rakyat Malaysia kat sane(regarding gambar first tu) student tak beraya sekali ke?

Izan said...

PRINCESS N -
mesti la best. bukan selalu nak gather ramai2 camni =)

RASP -
betul tu sambil menjamu selera lagi. heheheh

DEE -
raya, semua org pun berseri2. walaupun tak dpt balik kampung tetap menunjukkan wajah yang berseri2. chewah... =)

HAPPYICHIGO -
tu la, i pun baru perasan. tp sebenarnya tak plan pun. main duduk jer...

ONEYANI -
kat Italy mmg tak ramai pun rakyat malaysia. Student jangan ckp la beberapa kerat jer. ramai org malaysia cina yang bukak restoran kat italy ni

nqr said...

baju datin sherry akan akan kain i la..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month