concerto

Heylà... Hi There...

I'm back... Laptop meragam la dua tiga arini. Tu yg tak dpt nk update blog ni... Segala kesulitan amatlah dikesali... =)

Ari Khamis aritu g konsert @ concerto adik Mirko. Noemi namanya. Adik Mirko ni ada group band dia tersendiri. Group band derang ni semakin mencipta nama di bidang muzik kat sini. Selalu gak derang wat konsert. Bulan lepas diorang buat konsert kat London. kat London tak dpt la nk ikut kan. Diorang dpt tiket sponsor. Aku sapa nk sponsor? Huhhuhuhuhuhu... Klu setakat kat Rome atau sekitar kawasan Italy mmg la kitorang slalu gi.

Klu korang berminat nk dengar lagu2 diorang ni leh la melayari ww.myspace.com/helalynflowers Semua lirik2 lagu tu adik dia yang tulis sendiri. Muzik plak boyfriend Noemi iaitu Max ( yang main gitar sblh kanan) tu yg buat. Kesimpulannya music and lyric diorang wat sendiri.

So layan la yer gambar konsert yg aku g aritu. Tak byk gambar yg menjadi bb gelap la kat situ. Maybe tak lama lagi diorang akan letak byk lg gambar yg ditangkap oleh fotografer professional (sapa lg klu bkn laki aku.. hahahaha) dlm website diorang.


posted under , |

5 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

hmmmmm
brava!!!back to normal...huhuh
cantiknyer rama2 tuh... nanti ku add lm mesepes helalyn flowers tuh...

aRa said...

Fuh...adik ipar artis...i jeles okeh...leh tumpang glamor ckit ye cik kak...ala...laki pun famous ape...bila la farah nak merasa jadik famous yek...agagagaga

Izan said...

to fariha - rama2 ke yg cantik? huhuhuhuhu...

to farah - diorang yg famous.. i tak famous pun. huhuhuhuh...

sukahati said...

wohh...gothic ker aadik ipar ko?hebat2

lily lotus said...

uish..mcm dahsyat jer!
hiksss..pe kata ko join band tu
skali :P

*_*

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month